Mieszkam w Mysłowicach, na moto jeżdżę od zeszłego roku (Honda Hornet S 600ka ) i w zeszłym roku poznałam wariatów z Ekipy Południe Małopolskie i Ekipy Śląsk

Jak zobaczycie gdzieś na trasie czarne loki wystające spod kasku to zapewne będę ja

a ile jeszcze pojdzie...WąskiVFR pisze:No w końcu.Zapomniałaś jeszcze dodać ile litrów wódki jeszcze przy tym poszło. Powitać na forum
A Żeś sobie autorytety znalazłaAngela_B pisze:Po wysłuchaniu tysiąca wspaniałych opowieści Stuwki, Gregora, Gacola, Wąskiego_VFR, mlodytychy, Mario76 o forum VFR-OC
kubatron2 pisze:angelika ta z ,,władcy móch,,???witamy na pokładzie to co szukamy vfr ??do kupna??
ok, poprawiam się - poszło Wam przy tych opowieściach mnóstwo litrów wódkiWąskiVFR pisze:No w końcu.Zapomniałaś jeszcze dodać ile litrów wódki jeszcze przy tym poszło. Powitać na forum
Mówisz Tychy-Imielin-Kozy? hehepuzon pisze: A Żeś sobie autorytety znalazłapraktycznie tu na forum nikt Ich nie zna podstępem pokupowali naszywki i naklejki i lansują się po trójkącie Tychy-Imielin-Kozy i wielkie mi tu POŁUDNIE
![]()
![]()
![]()
Szkoda że musiałaś trafić akurat na margines społeczny ale nie martw się jest też tu sporo normalnych użytkowników ludzi kulturalnych i skorych do niesienia pomocy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości