Wypadek
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Wypadek
dzisiaj kolo godziny 18 na alejach ujazdowkich mial miejsce wypadek uslyszalem o tym od kumpla ktory ogladal wiadomosci...pojechlem tam okazalo sie ze to czerwona VFR rc24 chlopak jechal z dziewczyna...podobno wyjechal mu samochod rzadowy z kancelari premiera...jak ktos cos wie wiecej to piszcie moze to ktos od nas? jesli cos przekrecilem to sory ale mialem wiadomosci z 2 reki
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
pół godziny tu przeczytałam tę wiadomośc w necie i zapodałam linka w pubie
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=141fa
przemknęło mi przez myśl, ze "oby to nikt z naszych " ale chwilę potem pomyślałam,że to niemozliwe.....za dużo sprzętów..
a jadnak to vfr....piszcie jak coś wiecie...czy to ktoś z forum ?????
ktokolwiek to nie jest mam nadzieję,że nic poważnego się nie stało !
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=141fa
przemknęło mi przez myśl, ze "oby to nikt z naszych " ale chwilę potem pomyślałam,że to niemozliwe.....za dużo sprzętów..
a jadnak to vfr....piszcie jak coś wiecie...czy to ktoś z forum ?????
ktokolwiek to nie jest mam nadzieję,że nic poważnego się nie stało !

Przeniesienie spotkania do 2oo mija się z celem. Ale latanie po Ujazdowskich jest całkiem na miejscu. Na drogach nie ma świętych krów, a demonstrować trzeba nie na tyłach Dworca Zachodniego, tylko tam gdzie są święte krowy. Ale przydałyby sie jakieś flagi. Jest ktoś, kto może to zrobić na biegu? Może szmata na kiju i marker. Niestety nie dam rady się tym jutro zająć, ale jeździć mogę na bank. O 19.oo 100% na Rozdrożu. Proponuję dyscyplinę klubową Centurium. Dawajcie pomysły.
Ostatnio zmieniony śr 18 lip 2007, 23:04 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek 800
- klepacz
- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
http://www.tvn24.pl/12690,1514819,0,1,wiadomosc.html
na tvn24 cos o tym jest, ja nie posiadam chwilowo glosu w kompie wiec jak ktos tego poslucha to niech stresci
na tvn24 cos o tym jest, ja nie posiadam chwilowo glosu w kompie wiec jak ktos tego poslucha to niech stresci
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Mam pomysł aby zamontować puszki na sznurku do naszych dzid i w geście protestu na Ujazdowskich z prędkością 50 (przepisową) na pierwszym biegu, dla podniesienia hałasu, przejechać kilka razy Ujazdowskimi.
A jakby się udało zrobić jakiś transparent z białego płutna i czarnego mazaka to by było jeszcze lepiej.
Ja mogę niestety pojechać tylko swoją czterokółką, ale też to zrobię jak zdecydujecie.
A jakby się udało zrobić jakiś transparent z białego płutna i czarnego mazaka to by było jeszcze lepiej.
Ja mogę niestety pojechać tylko swoją czterokółką, ale też to zrobię jak zdecydujecie.