hehh jedna mi wystarczajaco duzo problemow sprawilamagik pisze:po myśli ..... czy po podrywieponętnej Rosjanki
hehe

hehh jedna mi wystarczajaco duzo problemow sprawilamagik pisze:po myśli ..... czy po podrywieponętnej Rosjanki
hehe
Medżik, nie ma szans na ustrzelenie mnie przez ponętną ale na lekki postrzał się piszę jak najbardziej a ta podróż jest ucieczką od kobiet nie jadę tam szukać kolejnych kłopotów. Menu które wymieniłeś nie wywoła u mnie tęsknoty bo wychowałem się na całkiem innym a ze śląską tradycją nic mnie nie łączy, ja na Śląsku mieszkam chwilowomagik pisze:Przeca Puzon to pantoflarz jak go taka ponętna ustrzeli to już tam zostanie. Chyba, że zateskni za klejzami rolada i modra kapustą to jeszcze moze go zobaczymy
Trasa raczej Litwa-Łotwa-Rosja. Możliwe że odwiedzimy mozek-a we Wilnieemil pisze:to kto się wyłamał? i jak z trasą?
Putin na binia nałożył sankcje w odpowiedzi na sankcje nałożone na Rosję przez USA.polakko pisze:To o co chodzi z tą zmianą personalną ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości