"Przygotuj swoją Hondę..." - do 31.03
- jak74
- bywalec
- Imię: Jacek
- województwo: wielkopolskie
"Przygotuj swoją Hondę..." - do 31.03
Witam,
skorzystałem dzisiaj z przedsezonowej tzw. promocyjnej akcji serwisowej Hondy polegającej na sprawdzeniu moto.... szczegóły na:
http://m.honda.pl/pl/motocykle/promocje-serwisowe.html
Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Za ok. 210 PLN kompetentni (mam nadzieję) ludzie sprawdzili mój sprzęt, nienachalnie zasugerowali co warto zrobić w najbliższym czasie i wymienili olej z filtrem.
Moim zdaniem - warto skorzystać.
P.S. Nie pracuję w/dla Hondy, ale jestem po prostu zadowolony z usługi. A dla porządku dodam, że byłem u Karlika w Poznaniu.
LwG
skorzystałem dzisiaj z przedsezonowej tzw. promocyjnej akcji serwisowej Hondy polegającej na sprawdzeniu moto.... szczegóły na:
http://m.honda.pl/pl/motocykle/promocje-serwisowe.html
Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Za ok. 210 PLN kompetentni (mam nadzieję) ludzie sprawdzili mój sprzęt, nienachalnie zasugerowali co warto zrobić w najbliższym czasie i wymienili olej z filtrem.
Moim zdaniem - warto skorzystać.
P.S. Nie pracuję w/dla Hondy, ale jestem po prostu zadowolony z usługi. A dla porządku dodam, że byłem u Karlika w Poznaniu.
LwG
"Albo wygram, albo zdechnę..." - Justyna Kowalczyk
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
Re: "Przygotuj swoją Hondę..." - do 31.03
jak 210 jak tu pisza 50pln
- jak74
- bywalec
50 zaplacisz tylko za sprawdzenie moto: przyjezdzasz - sprawdzaja - placisz 50 - odjezdzasz (nic nie kupujesz)
A jesli chcesz, to wleja Ci ich olej i placisz "tylko" za niego i "filtr gratis" plus oczywiscie ogledziny wliczone w koszt oleju
wszystko napisali na stronie przeciez
A jesli chcesz, to wleja Ci ich olej i placisz "tylko" za niego i "filtr gratis" plus oczywiscie ogledziny wliczone w koszt oleju
wszystko napisali na stronie przeciez
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
a co obejmuje sprawdzenie motocykla??jaki olej leją
- harmonista
- zadomowiony
- Imię: Rafał
- województwo: śląskie
Na stronie jest napisane "olej marki Honda"
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Ciekawa "promocja" jak dla kogoś kto nie chce się brudzić, lub jest tylko użytkownikiem motocykla. Kończę serwis mojej, więc jak74 możesz pewnie w przyszłym tygodniu się spodziewać mojej Żonki na mojej ViFeRce jak będzie do pracy śmigać w Tarnowie...
-
- zadomowiony
- Imię: Gracjan
- województwo: zachodniopomorskie
Dzięki bardzo za info, na pewno skorzystam :d
LwG
LwG
- jak74
- bywalec
sprawdzenie ma zasadniczo charakter dosyć podstawowy, co oczywiście nie dla każdego będzie powodem do skorzystania...
... dla mnie akurat było powodem do sprawdzenia stanu technicznego sprzętu a ASO, który kupiłem pod koniec roku - zawsze warto upewnić się, że nie było "wtopy"; a że to moje pierwsze moto - sprawa zrozumiała...
... lista przeglądowa to pewnie z dwadzieścia parę prostych tematów, z których dla mnie (poza powyższym wątkiem) najważniejsze dotyczyły stanu tarcz/klocków, napędu, główki ramy, ładowania aku itp. ...
dodam jeszcze, że warto było usłyszeć a ASO, że moto jest GITARRRRRA
i tyle...
... dla mnie akurat było powodem do sprawdzenia stanu technicznego sprzętu a ASO, który kupiłem pod koniec roku - zawsze warto upewnić się, że nie było "wtopy"; a że to moje pierwsze moto - sprawa zrozumiała...
... lista przeglądowa to pewnie z dwadzieścia parę prostych tematów, z których dla mnie (poza powyższym wątkiem) najważniejsze dotyczyły stanu tarcz/klocków, napędu, główki ramy, ładowania aku itp. ...
dodam jeszcze, że warto było usłyszeć a ASO, że moto jest GITARRRRRA
i tyle...
- jak74
- bywalec
żonka na VFR - fajnieHefajstos pisze:Ciekawa "promocja" jak dla kogoś kto nie chce się brudzić, lub jest tylko użytkownikiem motocykla. Kończę serwis mojej, więc jak74 możesz pewnie w przyszłym tygodniu się spodziewać mojej Żonki na mojej ViFeRce jak będzie do pracy śmigać w Tarnowie...
przekaż pozdrowienia i może sobie kiedyś pomachamy
- jak74
- bywalec
... wiem do czego zmierzasz... ... na motórze też mam tak napisane, więc może się nie zatrze?harmonista pisze:Na stronie jest napisane "olej marki Honda"
....a lepkość zapisałem na kartce, więc przy okazji podam....
LwG