Adaptacja panelu Kontrolek z Virago do rc 36

Macie problem z elektryką VFR? Zapraszam tutaj
anonim

Adaptacja panelu Kontrolek z Virago do rc 36

Post autor: anonim » pn 17 mar 2014, 20:37

Witam,

Tak więc drodzy koledzy, zakupiłem dość tanio RC36, po lekkim szlifie. Brak kompletnie całego przodu(chodzi o plastyki) tak więc mam problem z całym osprzętem. Chodzi mi o licznik o kontrolki kierunkowskazów i położenie biegu Neutralnego. Mam na to rozwiązanie, mianowicie kontrolki z VIRAGO 535. Ale tu się rodzi moje pytanie ? :disagree W jaki sposób mam to podłączyć żeby działało ? Jeśli chodzi o elektrykę to nie jestem w tym dobry. A wiem że na pewno z waszą pomocą dam sobie rade, Dołączę zdjęcie przykładowe PANELU który chce podłączyć. Wiem że kiedyś na allegro ktoś kiedyś miał takie własnie kontrolki w rc36. Tak więc tak samo chcę to podłączyć. Proszę o porady. Jak to podłączyć. Dołączę dokładne zdjęcie Panelu. PozdrawiamObrazek

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Re: Adaptacja panelu Kontrolek z Virago do rc 36

Post autor: emil » pn 17 mar 2014, 20:46

problemu nie ma, luz jak luz, stopka boczna to to po lewej pewnie, długie, a żeby migacze spiąć to się pobawisz, bo vfr ma osobno lewą osobno prawą stronę, więc albo np. na ledach 2 w jednej oprawie, i to będzie najłatwiejsze, albo kombinacje z żarówkami.

anonim

Post autor: anonim » pn 17 mar 2014, 20:48

No jutro rozbiorę moto i po bawię się tym. No właśnie te kierunki mnie trochę dręczą. Zobaczymy jak to jutro będzie

Awatar użytkownika
Chris-Zg
pisarz
pisarz
Imię: Christian
województwo: lubuskie
Kontakt:

Post autor: Chris-Zg » pn 17 mar 2014, 21:07

Schemat z serwisowki w łapę i jedziesz, podłączenie banalne :p
Czerwone są najszybsze!

ODPOWIEDZ