Jestem rodeo, ale narazie bez VFR-ki
Jestem rodeo, ale narazie bez VFR-ki
Potrzebuje w?asnie kupi?. Uk?ony. S?dz? ,?e wiecej si? dowiem o VFR-ach w samym sercu motocykloego grona. Narazie wiem tyle ,?e to dobry motorek i ci??ko kupi? dobr? sztuk?. Jak kto? ju? sprzedaje to znaczy ,?e z nim (VFR-k?) co? nie tak i potrzebny remoncik, za nie ma?e pieni?dze. Nie wiem czy to prawda , ale narazie z przejrzenia paru post?w i wczorajszemu ogl?dowi VFR-ki w dobrym stanie , kt?ra okaza?a sie z?omem - potwierdza tez?.
Pozdrowienia.
Rodeo warszawskie.
Pozdrowienia.
Rodeo warszawskie.
-
- klepacz
- Kontakt:
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Witaj rodeo!
).
?ycz? owocnych poszukiwa?.
zgadza si?, tylko trzeba za nie dobrze zap?aci?. Zazwyczaj VFR'ki s? dro?sze od innych sprz?t?w w podobnym wieku i zbli?onych parametrach (cho? je?li chodzi o parametry to ci??ko co? por?wnywa?MadziX pisze:co jak co ale wydaje mi si? ,ze akurat nie tak trudno jest wyhaczy? vfrk? w dobrym stanie...

?ycz? owocnych poszukiwa?.
- umberto
- teksciarz
Cze?? , ja te? troche szuka?em motorku, te? ogl?da?em pare sprz?t?w, nie vfrek , kawa i inne bo na vfrke RC36 nie by?o mnie sta?, a? trafi?a si? mi sztuka za dobre pini?dze , nie jest idealna , ale je?dzi i to ca?kiem ca?kiem , i powiem ?e mimo tego ?e nie jest w idealnym stanie to i tak oczywi?cie by?o warto, a o silnik si? zbytnio nie martwie , to jest mocna strona tego motorku.
nie kradnij!!! rząd nie lubi konkurencji;) ekipa MTZ
- cieply81
- teksciarz
- Imię: Łukasz
Szukaj,szukaj
Ja te? d?ugo szukalem i powiem ci ?e ju? mia?em w?tpliwo?ci czy uda mi sie znale?? co? fajnego, ale upar?em sie na ni?
i znalaz?em. Koles sprzedawa? bo rozbil samoch?d a nie mia? kasy na napraw?. M?wi? ?e gdyby nie to, to by nie sprzedawa? i wierze bo moto jest bardzo ?adne (mi sie przynajmniej podoba) a silnik ?yleta(tak przynajmniej m?wi kolega ktory je?dzil tak? trzy lata a teraz ma CBR 1100XX). Nied?ugo dorzuce zdj?cia to zobaczycie. Szukaj a nie b?dziesz ?a?owa?

"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"