mieszkasz w szałasie????okna ci powybijali???scibor pisze:Udało mi się przez noc podnieść temperaturę w domu z +5 do +10*C. Plan na dziś: przekroczyć piętnastkę;)
co wy chłopaki na ogrzewaniu oszczedzacie ja mam 20 stopni i czuje sie jak na majorce jak to czytamArnold pisze:Kolczyku, gratuluję. Nie będę się denerwował jeśli będę wiedział że są w dobrych rękach i nie będzie poprawiana fabryka mimo swoich niedoskonałości.
Mnie nie stać jeszcze żeby kupować co chwilę coś ale już mam jakąś mikro kolekcję, m.in. 3,5 motorynki, Simla SR2, SHLM11 i Jawę TS350.
Gratki jeszcze raz.![]()
![]()
Ja w tym momencie mam 11 stopni w pokoju. Jest piwko, jest forum, luzik bluzik.
Arnold pisze:
Ja w tym momencie mam 11 stopni w pokoju. Jest piwko, jest forum, luzik bluzik.
Czyli iglo jednak wybudowałeśscibor pisze:Marudzita chopy. Dotarłem do 15*C, więc sauna:)
no bogato zyc niezabroniszscibor pisze:Marudzita chopy. Dotarłem do 15*C, więc sauna:) Trza to opić;) Takie uroki życia na dwa domy... Parę lat temu rekord po 3dniowej nieobecności to było -12...
W Mercedesach akumulatory nie padają!!KolczyK pisze:kurna Ja mam wpokoju 21 bez grzania. a jak chodzi grzejnik to kurna 24
Arnoldzie to są dezele ale warto je wziąć, pytanie za ile...dziśnie wyszło bo padlo mi aku w aucie ale jutro z rana jade...lukanc...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości