Jesteś chory .... dobrzejesz....idziesz do garażu .... odpalasz....wdychasz 2T zamiast zimnego powietrza.... i czujesz, że żyjesz....i że jest już lepiej
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
Jakby ktos chcial sie oderwac od naszej wspanialej zimowej aury (no dobra, calkiem zimowa nie jest bo jak to pisze to na zewnatrz jest 6 oC na plusie i swieci slonce ,
3 stare hiciory-klasyki post apo: Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics do zgarniecia. Link http://j.mp/FALLOUT12Tfree
Być jako obsługa na Nitro Circus Live Travisa Pastrany...,oglądać szoł i sprzątać ten pierdzielnik....bezcenne!
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat pisze:Być jako obsługa na Nitro Circus Live Travisa Pastrany...,oglądać szoł i sprzątać ten pierdzielnik....bezcenne!
hehe i jeszcze pewnie za to zapłacili?? kuzyn był na "szoł" i sobie chwali
"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
Nie narzekaj, mamy kryzys trzeba wykorzystywać do cna posiadane dobra. Ja też polatałem sobie. Choć mam nadzieję że napie*dzieli pół metra śniegu. Bo cóż to za zima bez śniegu?
Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych.