IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl
- cieply81
- teksciarz

- Imię: Łukasz
Hej Fabiq, Trochę nie jestem w temacie bo ostatnio nie miałem wogóle czasu ale zdążyłem już pogrzebać na tyle, że widzę, że ty jestes głównym organizatorem spotkania.
Mam pytanko, czy masz jeszcze jakieś wolne pokoje (łóżka)? Nie mam kufrów zeby zabrać ze sobą śpiwory, namiot itp.
Jeśli są jeszcze wolne miejsca w pokojach to zamawiam pokój lub przynajmniej jedno łóżko. Będę z żoną albo z siostrą także jakby nie było to 2 osoby.
Czekam na odp.
Pozdr, Ciepły
Mam pytanko, czy masz jeszcze jakieś wolne pokoje (łóżka)? Nie mam kufrów zeby zabrać ze sobą śpiwory, namiot itp.
Jeśli są jeszcze wolne miejsca w pokojach to zamawiam pokój lub przynajmniej jedno łóżko. Będę z żoną albo z siostrą także jakby nie było to 2 osoby.
Czekam na odp.
Pozdr, Ciepły
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"
- benito
- ostry klepacz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Gnegon da rade dojechac wszedzie na gumie, ale raczej uzbroimy jego moto w komplet osprzetu i przyjedzie na 2 kolach. Widze, ze Wam sie spodobalo latanie na gumie na pasie... Jest tam naprawde ciekawie, gdyz w "bezpiecznym" miejscu chlopaki moga spokojnie pocwiczyc i nawet policja sie nie czepia. Czasem troche za duzo widzow, ale coz...Pepe VFR pisze:Hej benito ale jak on dojedzie takim 929 bez osprzętuno chyba że go poskłada
Zapraszam ponownie
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
A Ja chciałem wpaść bo MAzury piękne i Was poznać czas a tu wlk shit, bede pewnie w pracy do 30 tak z grafiku wynika
shit shit shit
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Fabiq
- klepacz

- Kontakt:
lista osob na nasz zlot wyglada nastepujaco
LukeVFR + Piotrek B. + Arczi - pokoj, 2 lozka ( pokoj pelny , jedna osoba nadprogramowo , Arczi musisz miec spiworek ze soba )
Sowa - pokoj , 2 lozka
Daytona + Pepe VFR - pokoj , 2 lozka
Treska82 - pokoj , 2 lozka
Karol656 - pokoj , 1 lozko
Marek - pokoj , 1 lozko
Hubert + Beata - pokoj , 1 lozko
ppamula - pokoj , 2 lozka
Buła - namiot
Marco - pokoj , 1 lozko
maciek800 - pokoj , 1 lozko
rommi - pokoj , 1 lozko
Jacko - pokoj , 1 lozko
Janusz B. - pokoj , 2 lozka
benitto - 2 pokoje , 4 lozka
cieply81 - pokoj , 2 lozka
jesli cos pomylilem lub sie ktos chce dopisac to prosze poprawiac liste
przypominam ze w kazdym pokoju sa dwa lozka, jesli ktos chce sie dopisac do pokoju gdzie tylko jedno lozko jest zajete to prosze to teraz zrobic, jesli sa osoby na pokoj z dwoma lozkami a ma zamiar zajmowac tylko jedno lozko to tez prosze o poprawienie listy, w weekend chce jechac na miejsce i zadeklarowac liste i przypisac osoby do danego pokoju
do kazdego lozka jest posciel, wiec kazdy kto chce kimac na podlodze lub w jednym lozku z kumplem to musi sobie wziasc swoja posciel - spiworek, chyba ze lubi czuc owlosiona dupe swojego kolegi
[ Dodano: 2007-07-05, 23:02 ]
przypominam tez ze jest jeszcze czas aby wyslac do mnie swoje toboszki, mam znajomych ktorzy jezdza do trojmiasta, lodzi ktorzy moga odebrac i przywiezc do mnie wasze rzeczy z tych miast lub po drodze
LukeVFR + Piotrek B. + Arczi - pokoj, 2 lozka ( pokoj pelny , jedna osoba nadprogramowo , Arczi musisz miec spiworek ze soba )
Sowa - pokoj , 2 lozka
Daytona + Pepe VFR - pokoj , 2 lozka
Treska82 - pokoj , 2 lozka
Karol656 - pokoj , 1 lozko
Marek - pokoj , 1 lozko
Hubert + Beata - pokoj , 1 lozko
ppamula - pokoj , 2 lozka
Buła - namiot
Marco - pokoj , 1 lozko
maciek800 - pokoj , 1 lozko
rommi - pokoj , 1 lozko
Jacko - pokoj , 1 lozko
Janusz B. - pokoj , 2 lozka
benitto - 2 pokoje , 4 lozka
cieply81 - pokoj , 2 lozka
jesli cos pomylilem lub sie ktos chce dopisac to prosze poprawiac liste
przypominam ze w kazdym pokoju sa dwa lozka, jesli ktos chce sie dopisac do pokoju gdzie tylko jedno lozko jest zajete to prosze to teraz zrobic, jesli sa osoby na pokoj z dwoma lozkami a ma zamiar zajmowac tylko jedno lozko to tez prosze o poprawienie listy, w weekend chce jechac na miejsce i zadeklarowac liste i przypisac osoby do danego pokoju
do kazdego lozka jest posciel, wiec kazdy kto chce kimac na podlodze lub w jednym lozku z kumplem to musi sobie wziasc swoja posciel - spiworek, chyba ze lubi czuc owlosiona dupe swojego kolegi
[ Dodano: 2007-07-05, 23:02 ]
przypominam tez ze jest jeszcze czas aby wyslac do mnie swoje toboszki, mam znajomych ktorzy jezdza do trojmiasta, lodzi ktorzy moga odebrac i przywiezc do mnie wasze rzeczy z tych miast lub po drodze
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769