ale Twoje zdanie sie nie liczy bo ty masz wypaczone światopoglądyHubu pisze:Podobuje mi się...bardziej Fi jak Vitek
fakt fi nie umie tak ładnie walić łancuchami po silniku jak v-tec.ale za to potrafia ładnie w obu wybledną czerwone koloryklosiewi pisze:ale Twoje zdanie sie nie liczy bo ty masz wypaczone światopoglądyHubu pisze:Podobuje mi się...bardziej Fi jak VitekVitec fajniejszy od Fi
Fakt... ale jakos konkurencja nie ma problemu zrobic Tigera 1200 i 800, nie ma problemu zrobic V-Stroma 1000 i 650, Versys'a 1000 i 650, Multistrady i Hyperstrady (chociaz Hyperstrada tez jestem rozczarowany).magik pisze:stylistycznie jest fajne niczym odświeżenie fistaszka i to jest to bo na Vitolda patrzeć się nie da. Naprawdę ten tył jest świetny w swoim fistaszku bym taki założyłideolo. Szkoda faktycznie że nie podkręcili pieca (i nie posadzili go znów na kołach zębatych), to jest bubel. Z drugiej strony by zrobili konkurencje dla 1200, bo jak by 800 miało ze 136KM to chyba każdy wolał by mniejszy, lżejszy (co za tym idzie poręczniejszy i na co dzień) motocykl turystyczny który naprawdę nie dostaje zadyszki przy załadunku i plecaczku na zadupku.
Do tego tańszy jako mniejszy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości