Siemka, mam pytanie, od jakiego modelu sportowego moto moge zaadaptować zadupek bez większych przeróbek?I jak podnieść deko tył motocykla ?
mam vfrr 800 z 2000r.
edit:
Jeszcze raz napiszesz post pod postem i temat pójdzie do kosza- masz opcje "edytuj" -korzystaj z niej
W profilu napisz z którego roku masz motocykl
pozdr
kiki
ZADUPEK/OGON VFR 800 do streeta. Od jakiego modelu
- zaz
- zadomowiony
- Imię: zaz
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: ZADUPEK/OGON VFR 800 do streeta. Od jakiego modelu
Możesz wybrać praktycznie każdy zadupek jednak bez gruntownego dostosowania stelaża tylnego do owego zadupka nie będzie to funkcjonalne i ładne. Stelaż jest stalowy także kątówka i mały mig wystarczy ewentualnie trochę trzeba będzie go pogiąć.
Jest jeszcze opcja kupienia kompletnego zadupka od sporta ze stelażem itp musiałbyś zmierzyć szerokość i mniej więcej rozstaw śrub w obu i porównać może lekko podgiąć nowy i bez problemu by wszedł. Jednak to trochę droższa opcja.
Przykro mi gotowego patentu nie ma ale możesz stworzyć taki.
Pozdrawiam zaz
Jest jeszcze opcja kupienia kompletnego zadupka od sporta ze stelażem itp musiałbyś zmierzyć szerokość i mniej więcej rozstaw śrub w obu i porównać może lekko podgiąć nowy i bez problemu by wszedł. Jednak to trochę droższa opcja.

Pozdrawiam zaz