centrum zdrowia dziecka w roku 2007

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 20 cze 2007, 21:47

Co do kimania, to jeszcze tak nie było, żeby w Sowim Gnieżdzie miejsca zbrakło dla ownersów. W razie czego się zrobi kimę lotną wspólnie z p.pamulą. (już wstępnie o tym gadaliśmy). Póki co zapraszam do Gniazda, miejsca jest spoko i jeszcze trochę.
NIECH DZIECIAKI SIĘ RADUJĄ GDY OWNERSI NADLATUJĄ.

Awatar użytkownika
DAYTONA
teksciarz
teksciarz

Post autor: DAYTONA » śr 20 cze 2007, 21:50

sowa ty to masz te serduch !!!!!!!! :pwned szacunek
Życie jest piękne , gdzy żyć się umie ,gdy jedno serce drugie rozumie ,gdy można kochać jawnie i skrycie i być kochanym przez całe życie..

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » czw 21 cze 2007, 12:37

Sowa to dobry text na flage z logo VFR i ten podpis na dole. Jak będziemy jechali ostatnia maszyna może mieć taką flagę.

Hubert miałem jechać na jeden dzień do Lublina po sobotnim egzaminie, ale niestety wpisy będę miał dopiero o 14.00, więc zanim dojade to 17.00, a w niedzielę szkoła.
Budżet też taki sobie. Odpuszczam sobie na rzecz wypadu na imieninosy Piotrka.:)
Bawcie się dobrze :)
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » czw 21 cze 2007, 21:04

Szkoda :sad: Ale IV zlot VFR jesteś prawda?

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » pt 22 cze 2007, 00:16

SOWA, a czy przewidujemy rewanzyk w pingla o 4:30? wczesnym świtem? Tylko zorganizuj karton pileczek. :lol

PUK PUK... PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...
PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...
PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...

TO ILE WTEDY BYŁO?

PUK PUK... PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...PUK PUK...

OOOOO juz prawie 4:45 :lol

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 22 cze 2007, 00:35

morsie, jak nic trza zagrać, bo ja też nie pamiętam kto wygrał. Może tym razem zaczniemy wcześniej? 4.oo?

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » pt 22 cze 2007, 07:47

a co tak poźno spiochu? przeca Sowy to nocne Marki
Marek - przyłączysz się?

ale ale jesli SOWY to nocne Marki to czy Marki to dzienne SOWY?

a co do wyniku to nikt nie wygrał bo nam jedyną piłeczkę zajumali :lol
nawet wiem kto - Daniel VTS :twisted:
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » pt 22 cze 2007, 10:24

Hubert pisze:Szkoda :sad: Ale IV zlot VFR jesteś prawda?
JAAAAAAASNE::)

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » pt 29 cze 2007, 22:03

Mnie tam nie zabraknie - Na moto będę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :motolove :motolove

[ Dodano: 2007-07-05, 13:04 ]
Mam pytanie.

Czy wiadomo już jak będzie wyglądał ten dzień.?

Mam kilku znajomych na innym forum, którzy są zainteresowani przybyciem i chcą umieścić to na pierwszej stronie swojego forum,ale proszą o szczegóły.

Myślę że to dobry pomysł - zgadzacie się?
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » pt 06 lip 2007, 17:54

Dzień wyglądać będzie następująco:

8 września godz. 10.00 wjeżdzamy boczną bramą na teren CZD. Robimy Run kilka wokół budynku.
Następnie parkujemy nasze niunie przy oddziale rechabilitacji. Wychodzą dzieciaki. Część zaczyna jeżdzić, a część zajmować się innymi atrakcjami typu gry i zabawy.
Potem dzielimy się na grupy i idziemy piętrami do tych co nie mogą wyjść. Rozdajemy chusty i mówimy kilka dobrych słów.
Potem możliwe że przygra nam kapela Wanda i Banda na świetlicy oraz możliwe że znajmomy HipHopowiec.

Pozdro

Treska

[ Dodano: 2007-07-31, 17:57 ]
KU WOLI PRZYPOMNIENIA

8 września rezerwujemy dla dzieciaków z CZD.

treska@vfr.com.pl

ODPOWIEDZ