kiki pisze:ja już też w domciu. Dzięki za wspólną zabawę, impreze i Januszowi wielkie dzieki za nocleg
Całe 24 godziny po czasie

kiki pisze:ja już też w domciu. Dzięki za wspólną zabawę, impreze i Januszowi wielkie dzieki za nocleg
no własnie... dosyć ciężko mi było to wytłumaczyćHubu pisze:kiki pisze:ja już też w domciu. Dzięki za wspólną zabawę, impreze i Januszowi wielkie dzieki za nocleg
A masz jeszcze dom???kiki pisze:no własnie... dosyć ciężko mi było to wytłumaczyćHubu pisze:kiki pisze:ja już też w domciu. Dzięki za wspólną zabawę, impreze i Januszowi wielkie dzieki za nocleg
Za młody jesteś, balony idź dmuchaćmrf pisze:Co to jest dom?
Nie gadaj tyle tylko wiąż bo linie zatrzymujeszHubu pisze:Za młody jesteś, balony idź dmuchaćmrf pisze:Co to jest dom?
Nie ma sprawy, cieszę się, że chociaż w taki sposób mogłem się przydać w związku z tegoroczną edycją imprezy.kiki pisze: (...) i Januszowi wielkie dzieki za nocleg
- no co ty przecież sam chciałeś tam iść spać wręcz nalegałeś hehetomek1565 pisze:...a w drugą noc eksmitowali mnie do przedpokoju (chyba tak było bo tam się obudziłem)...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości