armen1pl pisze:Panowie, wspierajmy Polską gospodarkę a nie dorabiajmy bogatych.
No właśnie
Tymbardziej że chyba zgodzisz się ze mną że to co robią obecnie w Bestwince nie jest słabe jakościowo i nie ma czego się wstydzić??
To samo można też powiedzieć o rękawicach 'Shima"-no ale to już jakby lekki off top.Generalnie znana marka to jednak nie wszystko.Polacy często potrafią produkować b.dobre produkty w dobrej cenie i warto bez jakichkolwiek kompleksów z tego korzystać
Nie wiem jak pierwsze wypusty Dominatora się spisywały,cena była jednak znacznie niższa niż jest teraz więc pewnie i jakość wykonania czy też użytych materiałów musiała być gorsza.Fakt faktem wtedy też produkcja dopiero startowała więc zapewne miało tu też znaczenie nabieranie doświadczeń.Biorąc pod uwagę niezbyt przychylne opinie z tamtego okresu,ja też tak do tego Dominatora nie bardzo byłem skory...No ale,teraz kupiłem i naprawdę jestem bardzo mile zaskoczony.Dźwięk na przelocie naprawdę pieruńsko cieszy,nic nie lata i się w nim nie rozwala czy też nie wypala.Pośmierdziało coś tam i przestało
.I tylko tyle z początkowych obaw po zakupie.
Czasem warto spojrzeć przychylniejszym okiem na to co tworzymy sami w naszym kraju.Nie zawsze jest tak źle