Od dłuższego czasu planuję zmienić szybę w swoim V-Tec'u. Po przejrzeniu opinii w internecie na temat sportowych szyb typu "Double Bubble" wyczytałem, że większość szyb jest zwyczajnie bardzo kiepskiej jakości. Często nie ma tych ząbków mocujących w dolnej części przez co szyba lata przy większych prędkościach itp...
Postanowiłem więc skoncentrować się nad szybą marki MRA. Jak sami zapewne dobrze wiecie, firma ta ma świetną opinię od lat.
Wybrałem szybę w wersji sportowej ale niestety na ich stronie jest tylko jedna fotka i nie jestem pewien czy będę zadowolony z jej wyglądu na moim moto.
Tu prośba do was. Czy posiada ktoś może taką szybę na V-Tec'u i mógłby się podzielić fotkami lub jakiś link do fotek?
Myślę też o szybie marki PUIG. Z tego co udało mi się zorientować to tylko MRA i PUIG są coś warte jakościowo. Reszta jest tandetnie wykonana.
PUIG mi się podoba ale jest droższy od MRA. Co do MRA to nie jestem na 100% przekonany do "kwadratowego" wykończenia tego garbu.
TU jest jedyna fotka MRA jaką do tej pory udało mi się znaleźć. Same turystyczne szyby na fotach w necie a tej nie mogę znaleźć.