Jeszcze nie dojechalem i już spalony na całej lini, a tak może by się jeszcze kogoś przytuliło pod pozorem ownersowskiej pomocy noclegu.
Oj Oj pozamiatałeś ....

Weź je ze sobą to następnym razem bedą wiedziały do czego sie przydaje i nie wolno ruszyćFryt pisze: póki co muszę śpiwór załatwić, bo mój myszy Wpie#$%liły
Marsel, a może poczekałbys na mnie w Łodzi do 14.00 i dopiero byśmy polecieli? Bo ja raczej wcześniej niż o 13.00 z Wawy nie dam rady ruszyć:-( (Chyba, żebym dał radę, ale to max 12.00, będziemy na dzwonku:-)Marsel pisze:Nie wiem czy rycerz, lecz jak juz to niech i tak będzie ,
Powinienem być ok 14 moze 15, lecz to zależy jeszcze od pozostałych jeźdźców apokalipsy, a i kilku giermkow sie znajdzie![]()
Mamy jeszcze tydzień więc trochę czasu jest na jakiś plan i obmyslenie trasy.
Z Łodzi chciałbym wyjechać ok 11, a jak będzie ? Życie zweryfikuje
U mnie raczej podobnie,więc myślę że na miejscu coś się dogadamichalkoval pisze:Witam. Na 90 procent będę i będę sam . Z oferty widzę, że domki min. 4 os. może jest gdzie jaki wolny kąt albo domek z kim na spółe..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości