wiosna/sezon
- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
Re: wiosna/sezon
zmasakrowane drogi w mojej okolicy. i jeszcze syf na drogach, jakby to był luty a nie kwiecień. 70km dzisiaj (skuterkiem to samo wczoraj). dzisiaj wymieniony olej (czerwony do czerwonej - od Gregorego). w skuterku też. tego mi brakowało, tej krzątaniny w garażu, jak zwykle szukaniu śrubki od owiewki, bo sobie poszła i zapachu wiosny (paliwa) itp.
trzask prask i po wszystkim.
- Pablopbs
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: lubelskie
Jakieś 15 km właśnie nawinięte ale to co się dzieje na drogach woła o pomstę do nieba, cały czas trzeba zwracać uwagę na ulicę, bo można wywinąć orła w dziurze...
Póki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Sezon rozpoczęty.
Patrzyłem specjalnie w papiery - rok temu 12 marca byłem już po wiosennym przeglądzie. Czyli miesiąc w plecy.
I nawet drogowcy wyleźli drogi łatać - tną, wydłubują i fachowo walcują! Chyba im się asfalt w workach skończył, że wrócili do cywilizowanej metody naprawiania
)
Patrzyłem specjalnie w papiery - rok temu 12 marca byłem już po wiosennym przeglądzie. Czyli miesiąc w plecy.
I nawet drogowcy wyleźli drogi łatać - tną, wydłubują i fachowo walcują! Chyba im się asfalt w workach skończył, że wrócili do cywilizowanej metody naprawiania

W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- Lukaszny
- pisarz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Hrrrr....
Obywatelsko rozpocząłem ten sezon - podziękowania od ministra finansów z przekazem pocztowym 200 pln i 6 pkt.
Tyle sezonów się opierałem a w tym na dzień dobry mnie strzelili.
Obywatelsko rozpocząłem ten sezon - podziękowania od ministra finansów z przekazem pocztowym 200 pln i 6 pkt.

Tyle sezonów się opierałem a w tym na dzień dobry mnie strzelili.
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- Słowiu
- teksciarz
- Imię: Bartłomiej
- województwo: podlaskie
Pierwsze kilkadziesiąt km za mną,ale toto zadupca,masakra 

Codziennie spotykam wariatów pędzących na łeb na szyję.Czasami naprawdę trudno ich dogonić...
- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
już dobre 300 km za mną! VFR'uwajka spisuje się doskonale! wygodna jak cholera! 

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- Słowiu
- teksciarz
Fryt pisze:wygodna jak cholera!
Prawda? Super jest pozycja.Brat mój jest zachwycony lekkością wbijania biegów,u niego w Suzi zamiast delikatnego pyknięcia jest mocne j.e.b ;p
Codziennie spotykam wariatów pędzących na łeb na szyję.Czasami naprawdę trudno ich dogonić...
- armen1pl
- pisarz
- Imię: Arek
- województwo: mazowieckie
może nie zna techniki "noga zaczyna noga kończy"Słowiu pisze:Fryt pisze:wygodna jak cholera!
Prawda? Super jest pozycja.Brat mój jest zachwycony lekkością wbijania biegów,u niego w Suzi zamiast delikatnego pyknięcia jest mocne j.e.b ;p

No jak dla mnie vfr nie jest najwygodniejszym motocyklem jakim kiedykolwiek jeździłem

Zaszufladkowałbym ją do raczej tych mniej wygodnych

Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- Słowiu
- teksciarz
Jak mi nie będzie odpowiadać pozycja to kupię jakiego big bajka chociaż VFRa jest przepiękna.Narazie o tym nie mysle.Dzisiaj zrobiłem ze 30km i przeszkadza mi wiatr na kasku ;/
- emil
- stary wyjadacz
- województwo: śląskie
szybe zmien i deflektor załóż. szczerze to na firestormie mniej wieje