WITAM
WITAM
WITAM, ZAREJESTROWAŁEM SIĘ NA FORUM PONIEWAŻ JESTEM POSIADACZEM HONDY VF 750 F ROCZNIK 1985.JESTEM Z PODKARPACIA DOKŁADNIE Z KROSNA, MOTOREK ZOSTAŁ KUPIONY KILKA LAT TEMU, MIAŁ NA NIM JEZDZIĆ MÓJ TATO LECZ, WIĘCEJ STOI NIŻ JEZDZI. ZROBIŁEM PRAWO JAZDY DOPIERO NA JESIEN WIĘC JESTEM POCZĄTKOWYM KIEROWCĄ MOTOCYKLA, W NAJBLIŻSZYM CZASIE MOŻLIWE ŻE SPRZEDAM HONDE ABY WYMIENIC NA COŚ MNIEJSZEGO TYPU ŚCIGACZ(400-600CCM), WCZEŚNIEJ JEZDZIŁEM 3 LATA HONDĄ NSR 125 KTÓRĄ SPRZEDAŁEM NA JESIEŃ.JAK NARAZIE PRZYGOTOWUJE HONDE DO SEZONU I MYŚLE NABIĆ NIĄ TROSZKE KILOMETRÓW BO TO ŚWIETNY MOTOCYKL, NASTĘPNIE PRZYGOTOWAĆ JĄ DO SPRZEDAŻY.JEST W ŁADNYM STANIE ALE WIADOMO ZAWSZE COŚ MOŻNA POPRAWIĆ. POZDRAWIAM
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Re: WITAM
Witaj, dlaczego wrzeszczysz na nas ? Pisz małymi literami wygodniej będzie sie czytało
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- Czaro vfr RC36
- teksciarz
- Imię: Czarek
- województwo: warmińsko-mazurskie
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- Piotr_Pan76
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: małopolskie
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Siemano!
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
-
Witam kolegę.kazayoshi pisze:Siema:)
Jak nabijesz troche km na vfr'ce to zobaczymy czy nadal bedziesz chcial sprzedawac?
W stu procentach potwierdzam w/w słowa

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitać kolegę poVitać

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE