Mecenasami to cygany jeżdżom

Przygadał rumun otwierając przegnitą furtkę od daciiLisu pisze:Mecenasami to cygany jeżdżom
Diego mój przyjacielu w czrnej d..pieDiego pisze:Szarlotka pisze:to, że mieszkam na wsi nie znaczy, że mam goło latać ...
W natłoku szybkiej wymiany ciosów na temat chińszczyzny,dilerki itp o mało co umknęło by mi otake coś.........Ciacho to gdzie ta Twoja wioska.![]()
![]()
![]()
Sorry, troche mnie nie bylo, bo z tym dilerem od CELIKA sie troche zafunflowalem. Ale juz sie poprztykalismy bo volvo jezdzi...Ciacho, ale nie wiem, jak Cie Celik nakrecil, ale nie ma bata, 850 nie ma ani TV, ani prysznica, ani plugu... a no i ja przestalem sie golic w 1410Szarlotka pisze:Diego mój przyjacielu w czrnej d..pieDiego pisze:Szarlotka pisze:to, że mieszkam na wsi nie znaczy, że mam goło latać ...
W natłoku szybkiej wymiany ciosów na temat chińszczyzny,dilerki itp o mało co umknęło by mi otake coś.........Ciacho to gdzie ta Twoja wioska.![]()
![]()
![]()
wczoraj wstaje rano i chcę załączyć tv i pupa... światła ni ma, "no dobrze" pomyślałam "to idę pod prysznic" .... wbiegam do łazienki jak zwinna kozica (mam takie porównania odkąd na wsi mieszkam
) odkręcam kran a tu co???? sucho kurna... malo tego.... na drodze 20 cm śniegu, ostatni raz pług jechał w 1410 .... zające z bażantami juz nawet nie wychodza z lasu więc nawet nie ma co na obiad upolowac
![]()
Achmed się pytał co z listonoszem, który wyszedł do nas na wieś w 1956 i nadal na pocztę nie wrócił![]()
więc widzisz mój drogi przyjacielu, jak mnie Ołnersi nie odbiją, to lada dzień będę chodzić w gumiakach, przestanę się golić no i zacznę chodzić w futrze ale z niedźwiedzia![]()
podsumowując tak tu cHolErnie Ludowo i Pięknie
Widze, ze cala rodzine ciagnie do SzwecjiDiego pisze:Ciacho na zesłaniu ale Ja odbijemy....Dorwałem wolwo Celika ale tylko z tyłu......![]()
![]()
se Celo rejestrację zafundował....
Ciacho, ty juz sie tak przyzwyczailas do moich zlosciwosci, ze odbierasz je jak czule słówkaSzarlotka pisze:Kawa śmiem stwierdzić, że się psujesz chopaku, żadnej złośliwości ostatnio.... kurcze Kawa nie poznaję Cię
Ale w Wawa i Białystok to tak dla zmylki, Celo ma dilera dostawcę w Dukli k. Krosna, tam towar lepsiejszy gatunkowoSzarlotka pisze:
ps:zróbcie blokadę jutro w Wawie, Celik jedzie do dilera
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości