dobre....
Biedny Adaś.....
Synku, ja mam zawsze podmyta, ale niestety po ostatnim zlocie mam duze watpliwosci jesli chodzi o Twoja osobeivan pisze:Podobno tak.
podmyj dupę i przybywaj
Ale przecież sam mówiłeś że to jednak czekolada byłaKawa pisze:Synku, ja mam zawsze podmyta, ale niestety po ostatnim zlocie mam duze watpliwosci jesli chodzi o Twoja osobeivan pisze:Podobno tak.
podmyj dupę i przybywaj![]()
Beni, nie wiem jak ty, ale ja juz od 19:00 zamawiam browarbenito pisze:Jutro o 20 gadamy o CZD, a potem browaaaar
Ivan, ale co ty pamietasz z tego wieczoru? Kojarzysz jak wpadla ekipa z Blekitnej Ostyrygi? Obawiam sie, ze nieivan pisze:Ale przecież sam mówiłeś że to jednak czekolada byłaKawa pisze:Synku, ja mam zawsze podmyta, ale niestety po ostatnim zlocie mam duze watpliwosci jesli chodzi o Twoja osobeivan pisze:Podobno tak.
podmyj dupę i przybywaj![]()
i o 20 go dostanieszKawa pisze:ja juz od 19:00 zamawiam browar
trza pianki dla Kawy natrzepać a to z godzine zajmuje:)benito pisze:i o 20 go dostanieszKawa pisze:ja juz od 19:00 zamawiam browar
jak nie umiesz trzepac, to ci godzine zajmujetreska pisze:trza pianki dla Kawy natrzepać a to z godzine zajmuje:)benito pisze:i o 20 go dostanieszKawa pisze:ja juz od 19:00 zamawiam browar
Niektórzy trzepią godzinkę, niektórzy pół minuty - ale czy to jest powód, żeby się chwalić?Kawa pisze:jak nie umiesz trzepac, to ci godzine zajmujetreska pisze: trza pianki dla Kawy natrzepać a to z godzine zajmuje:)
ale ty to pewnie 2 godzinyadjar pisze:Niektórzy trzepią godzinkę, niektórzy pół minuty - ale czy to jest powód, żeby się chwalić?Kawa pisze:jak nie umiesz trzepac, to ci godzine zajmujetreska pisze: trza pianki dla Kawy natrzepać a to z godzine zajmuje:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 30 gości