Piekne obszycie i cena rewelacja, gratuluje wyboruPaweł_RSL pisze:Wczoraj odebrałem kanapę i wyszła tak:![]()
Koszt to 200zł

Piekne obszycie i cena rewelacja, gratuluje wyboruPaweł_RSL pisze:Wczoraj odebrałem kanapę i wyszła tak:![]()
Koszt to 200zł
i jak byłeś tam?Zając pisze:Znalazłem i ugadałem już trzech tapicerów w Lublinie, którzy w rozmowie telefonicznej zapewniali, że już robili takie rzeczy i wiedzą o co chodzi, jadę w czwartek wolę zobaczyć to na żywo i dogadać się konkretnie co do ceny. Biorę zdjęcia na płytkę i wydrukowane, (Kiciol-a najbardziej mi się podoba kanapa) i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pięknie kolego wyszłoPater pisze:Paweł_RSL pisze:Wczoraj odebrałem kanapę i wyszła tak:![]()
Koszt to 200zł
Byłem odwiedziłem chyba z dziesięciu, jeden tylko robi takie rzeczy, z tym że siedzenie pokrywa jednolitym materiałem (skaja niemiecka), więc pokrycie siedziska nie różni się od oryginału, nie robi żadnych wstawek i używa tylko jednego rodzaju (koloru) skaji, oczywiście w jednym miejscu obniżenie w drugim podwyższenie, wyszywanie takie rzeczy ok, cena 300 zł natomiast 450 ze skóry. Odpuściłem sobie, na forum znalazłem ciekawsze propozycje.kiki pisze:i jak byłeś tam
Czy masz może zdjęcia tego siedziska w cenie 300 zł??Zając pisze:Byłem odwiedziłem chyba z dziesięciu, jeden tylko robi takie rzeczy, z tym że siedzenie pokrywa jednolitym materiałem (skaja niemiecka), więc pokrycie siedziska nie różni się od oryginału, nie robi żadnych wstawek i używa tylko jednego rodzaju (koloru) skaji, oczywiście w jednym miejscu obniżenie w drugim podwyższenie, wyszywanie takie rzeczy ok, cena 300 zł natomiast 450 ze skóry. Odpuściłem sobie, na forum znalazłem ciekawsze propozycje.kiki pisze:i jak byłeś tam
Mam namiary na jeszcze jednego w okolicach Lublina, ponoć robi cuda z siedziskami, może jeszcze go odwiedzę.
te cale materiały antypoślizgowe to też należy traktować z dystansem, bo coś takiego oficjalnie raczej nie istnieje, a często jest to zrobione po prostu ze słabszego materiału, który może się wcześniej wytrzećZając pisze:Nie mam, gościu mi pokazywał siedzenia miał dwa czy trzy ogólna konstrukcja siedziska to tak jak na zdjęciach prezentowanych przez naszych forumowiczów, jednak materiał jest jednolity na całym siedzisku i inaczej nie robi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości