Prawko na ukrainie???
-
- Imię: maciej
Prawko na ukrainie???
WITAM mam takie małe pytanko,....kolega napalił się na zrobienie prawka naUkrainie,,,,nawet już gadał z jakimś gościem i niby da rade cos takiego załatwić nawet nie jadąc na UA. Jestem ciekaw czy jest tu ktoś kto coś na ten temat wie???ale tak realnie...może jakiś kolega lub kolega kolegi coś wie??powiedział mu że 1400zł i nawet nie wychodzi z domu,,,,czas oczekiwania do 3 tyg 

Ostatnio zmieniony pn 04 lut 2013, 23:01 przez vfrwroclaw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Imię: maciej
Re: Prawko na ukrainie???
bo mi to osobiście śmierdzi...niby potrafi dobrze latać na moto ale przy tych nowych egzaminach nie daje sobie rady...jak coś wiecie to dajcie znać 

- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Brak słów: http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/n ... nId,437015
Ja coś wiem, jak nie daje rady ten kolega to widocznie słabym ogniwem jest. Opisany motyw to zezwolenie na eutanazję a nie prawo jazdy. Nie lubię cfaniaków. Takie moje zdanie jest.vfrwroclaw pisze:bo mi to osobiście śmierdzi...niby potrafi dobrze latać na moto ale przy tych nowych egzaminach nie daje sobie rady...jak coś wiecie to dajcie znać
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Jak nie daje rady na egz. to nie nadaje się na kierowcę.
Proste.
Proste.

Zawsze może bez prawka śmigać skuterkiem z 50 ccm. Z krętami nie gadam.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Chcielibyście mieć takiego asa w szyku za sobą, popieram St@rego, szybka eliminacja ze środowiska
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
stary przekręt z przed paru lat, pogratulować koledze naiwności,
1. parę lat temu było to bardzo modne, urzędnicy walczą z tym procederem a musi się zgłosić u nich po polski dokument bo na ukraińskim może jeździć tylko 6 miesięcy, mają go jak na dłoni
2. żeby zrobić tam prawo jazdy musi być zameldowany, dlatego to tyle trwa, żeby być tam zameldowanym musi gościowi dać wszystkie dane do meldunku, resztę sobie dopowiedz co on może zrobić z tymi danymi,
3. taniej chyba nie wyjdzie jak go złapią i beknie za to,

1. parę lat temu było to bardzo modne, urzędnicy walczą z tym procederem a musi się zgłosić u nich po polski dokument bo na ukraińskim może jeździć tylko 6 miesięcy, mają go jak na dłoni
2. żeby zrobić tam prawo jazdy musi być zameldowany, dlatego to tyle trwa, żeby być tam zameldowanym musi gościowi dać wszystkie dane do meldunku, resztę sobie dopowiedz co on może zrobić z tymi danymi,
3. taniej chyba nie wyjdzie jak go złapią i beknie za to,
- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
- województwo: mazowieckie
Z takim Asem miałem do czynienia. Koleś ma prawko, jeździ, ale na każdej wyprawie, rok w rok, zalicza glebe. W zeszłym roku na rumunii na transalpinie od śmierci uratował go betonowy murek, bo gdyby nie murek, poleciał by w przepaść.
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Swoją drogą ciekawe ilu doświadczonych kierowców uwaliłoby obecny egzamin teoretyczny?;) No i na praktycznym mogą wyjść różne "kwiatki" powodowane na przykład rutyną...
Na ch... mu robić prawko ukraińskie, niech jedzie do Egiptu. 6m do przodu, 6 do tyłu, zatrąbić i egzamin zdany:D
Na ch... mu robić prawko ukraińskie, niech jedzie do Egiptu. 6m do przodu, 6 do tyłu, zatrąbić i egzamin zdany:D
- puzon
- klepacz
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Rozwiązywałem przykładowy test i powiem że nie jest zbytnio wymagający, co prawda podszedłem do niego z biegu i nie zaliczyłem bo nie znam drogi hamowania ani kiedy obumierają tkanki po zatrzymaniu krążenia itp. Można spróbować: http://pobierztesty.pl/testy-na-prawo-jazdy-2013/scibor pisze:Swoją drogą ciekawe ilu doświadczonych kierowców uwaliłoby obecny egzamin teoretyczny?
- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
nic dodać nic ująć.St@ry pisze:Zawsze może bez prawka śmigać skuterkiem z 50 ccm. Z krętami nie gadam.
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Nie jest tak, że droga hamowania jest inna dla każdego pojazdu ?puzon pisze:bo nie znam drogi hamowania ani kiedy obumierają tkanki po zatrzymaniu krążenia itp. Można spróbować: http://pobierztesty.pl/testy-na-prawo-jazdy-2013/scibor pisze:Swoją drogą ciekawe ilu doświadczonych kierowców uwaliłoby obecny egzamin teoretyczny?
- Damo 88
- klepacz
Tak dalej i będą jeździć ja w anglii przy skręcie w prawo dojeżdżają do lewego krawężnika . Ja to nazywam od lewego do prawego . Jakiś czas temu jechał skuter przede mną i widzę że maksymalnie dojeżdża do lewego krawężnika myślę sobie coś się stało i ustępuje drogi . Ale Z zasady którą sobie wyrobiłem nigdy im nie ufam bo są fałszywi jak tutejsza pogoda . I co się okazało gościu skręca w prawo
.
Widzieliście skrzyżowanie na dwu pasmowe jedno kierunkowe na którym jest standardowo 4 lampy sygnalizacyjne , Zaraz znajdę filmik to zamieszczę . Dlaczego w anglii są same ronda
bo to TUMANY
Ja już klnę po Polsku jeszcze trochę będę walił po mordzie
.
Co do Nieuków i kombinatorów jak nie umiesz się nauczyć i jeździć to się nie bierz

Widzieliście skrzyżowanie na dwu pasmowe jedno kierunkowe na którym jest standardowo 4 lampy sygnalizacyjne , Zaraz znajdę filmik to zamieszczę . Dlaczego w anglii są same ronda

Ja już klnę po Polsku jeszcze trochę będę walił po mordzie

Co do Nieuków i kombinatorów jak nie umiesz się nauczyć i jeździć to się nie bierz

Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
- zaba80r
- pisarz
- województwo: poza granicą Polski
Jak to fajnie pytac w imieniu kolegi a przeciez to sciema i bys sie vfrwrocław do roboty wziął... kto mądrzejszy robił prawko w zeszłym roku... księga ruchu drogowego w rękę i jedziesz
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- Sprinter
- bywalec
- Imię: Damian
Tymbardziej, że faktycznie ten nowy egzamin teoretyczny nie jest wcale aż taki trudny,...