Witam,
w tym sezonie mam zamiar dosiąść VFR'kę, po dwóch sezonach jeżdżonych Hornetem doszedłem do wniosku, że za bardzo wieje i trochę słabo ciągnie z dołu. Z opinii zaciagnietych z sieci odniosłem wrażenie, ze VFR będzie speniać moje oczekiwania.
W związku z tym mam pytanie: na co zwracać uwagę przy zakupie, a jakieś typowe usterki tego sprzętu, rzeczy na które warto zwrócić uwagę.
Wpadł mi w oko ten sprzęt:
http://otomoto.pl/honda-vfr-vfr-800-abs ... 50034.html
co myślicie nt. stanu, ceny itp?
pozdr
mw
Zakup VFR
- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
- województwo: śląskie
Re: Zakup VFR
poczytaj oceny aukcji to dowiesz się na co zwracać uwagę i zobacz czy czasem tam ten moto już nie jest oceniany bo ostatnio coś srebrnego z kuframi się tam przewijało
Po za tym nie chce być nie uprzejmy ale zabawie się w admina i powiem "najpierw proszę się przywitać w odpowiednim dziale"
A temat z ofertą też prosze zgodnie z viewtopic.php?f=49&t=2958&view=unread#unread
Po za tym nie chce być nie uprzejmy ale zabawie się w admina i powiem "najpierw proszę się przywitać w odpowiednim dziale"
A temat z ofertą też prosze zgodnie z viewtopic.php?f=49&t=2958&view=unread#unread
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
vtec od dołu ciągnie?
- de Palma
- teksciarz
Też się przesiadłem na VFR z Horneta. Potwierdzam, że nie wieje, mniej trzeba majtać biegami - czyli jak piszesz: ciągnie od dołu - i dodam od siebie, można zabrać spory bagaż, czego brakowało mi w Hornecie.
- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
ja choćby z racji pojemności to ciągnie Kaj tam 1200 do 800 to je prawie drugi motór w gratisiede Palma pisze:czyli jak piszesz: ciągnie od dołu