Hello !!!
- Czaro vfr RC36
- teksciarz
- Imię: Czarek
- województwo: warmińsko-mazurskie
-
- bywalec
- Imię: MICHAŁ
- województwo: pomorskie
Re: Hello !!!
Czytanie zajeło mi z 15 min 

"Ci, którzy się boją, umierają codziennie. Ci, którzy się nie boją, umierają tylko raz."
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- korek
- zadomowiony
- Imię: Kordian
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Siema 

Ride is Fun ;D
For you safety & Protection Do NOT Speeding at the public road !!

- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Witaj!!
1200 z tego co widzę,reszta to zagadka 

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac poVitac
Ale się kolega rozpisał :p

Ale się kolega rozpisał :p
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- okoń
- Imię: Piotr
- województwo: pomorskie
Hej , Przepraszam z tak wylewne powitanie , ale bałem się ze jak sie rozpisze to dopiero bedzie krytyka:)
Moja historia z motocyklami sięga lat osiemdziesiątych i jak zwykle były to komary,motoryny, WSKi a potem dłuuuuga przerwa aż do 2009 kiedy zrobiłem prawko no i się zaczęło... KTM 125 ( dla przypomnienia gdzie jest sprzęgło, rolgaz itp ) potem Kawa Z750R, no a teraz chyba docelowo vfr1200 ...zobaczymy
Druga moja strona to Offroad - Kawa brutek 750 - tak już od 5 lat -ale na to już powoli nie mam czasu.
No to się rozpisałem .A korzystając z okazji szukam fender eliminatora do mojej Vfry - jest z tym jakiś straszny problem ( tylko jedna firma to robi w stanach Competition Werkes - i to taki tylko minimizer )
Pozdrawiam Wszystkich
Okoń
Moja historia z motocyklami sięga lat osiemdziesiątych i jak zwykle były to komary,motoryny, WSKi a potem dłuuuuga przerwa aż do 2009 kiedy zrobiłem prawko no i się zaczęło... KTM 125 ( dla przypomnienia gdzie jest sprzęgło, rolgaz itp ) potem Kawa Z750R, no a teraz chyba docelowo vfr1200 ...zobaczymy

No to się rozpisałem .A korzystając z okazji szukam fender eliminatora do mojej Vfry - jest z tym jakiś straszny problem ( tylko jedna firma to robi w stanach Competition Werkes - i to taki tylko minimizer )
Pozdrawiam Wszystkich
Okoń
Okoń