Fryt pisze:Słuchajcie Panie i Panowie!
wiem że jeszcze nie mam tego zaszczytu być przyjętym do Ownersów ale jako zapalony Motocyklista chciał bym was wszystkich już dziś zaprosić i poznać na Rozpoczęciu Sezonu (Święceniu Motocykli) które odbywa się co roku w Maju w moim skromnym mieście Bytów! Po całej imprezie serdecznie zapraszam do siebie na ognicho, Browarki, Tańce i itp.
może trochę uściślę - nawet się nie spodziejesz jak szybko przyjmuje się do Ołnersów... ze szczególnym uwzględnieniem Vikingów

mgnienie oka to czasem zylion lat w porównaniu z tym procesem przyjmowania, tylko pytanie - a na chu.genota czekać do maja? Bo jak Majowie ogłosili koniec świata w grudniu to być może Grudniowie przesuną to na maj

trza się śpieszyć
Bytów, Bytów powiadasz? no nie wiem, nie wiem szukałem na globusie i nie znalazłem...
no nic pomyślałem może to nie jest tak wielka metropolia jak mi się zdawało, przejrzałem mapę Europy, ale?... pomimo dobrej jakości szkła powiększającego też ni hu hu.
No dobra - myślę - wezmę Mapę Polski - tu już na pewno będzie... przecież większe od Wąchocka

ale efekt - wyobraźcie sobie dokładnie ten sam

Biorę mapę województwa pomorskiego i?... znowu nic.
W końcu wkurzyłem się - poszedłem do księgarni, kupiłem Plan Bytowa no i JEST! JEST!!!! ZNALAZŁEM BYTÓW!!!
Sorrensen Fryt jeśli tą dykteryjką uraziłem Twój lokalny patriotyzm

nie gniew się na morsa... on tak ma

w tym wieku możesz mu wybaczyć demencję, Alzheimera i Parkinsona (wiesz jaki jest objaw połączenia Alzheimera z Parkinsonem? - zapominam gdzie zaParkowałem moto

)
uwielbiam Bytów

przecież byłem komturem na Zamku
a my z kolei zapraszamy na doroczny Zlot na Wcyce - pewnie kojarzysz miejscówkę (na ogół też maj, albo czerwiec)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS