centrum zdrowia dziecka w roku 2007

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

termin

Post autor: treska » sob 09 cze 2007, 10:44

Jeśli Lublin mamy na 10.00 to się wcześniej nie wyrobimy. Może Zrobimy tak, że pojedziemy do Lublina a CZD odwiedzimy a w niedzielę 08.07.
Wiem, że nie wszyscy będa mogli być, ale myślę, że na CZD nie zakończymy naszej działalności.
Jest tyle sumtnych dzieciaków.

[ Dodano: 2007-06-09, 13:53 ]
Tak jak czytam po opisach 2 dni na torze w Lublinie, to może bardziej komfortowo będzię zorganizować wypad do CZD w innym terminie? Chyba ze znajdzie się z 15 motocykli które w tym terminie zostaną wawie?
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 10 cze 2007, 09:13

Bardzo mi się podoba (jeśli dobrze kumnąłem) CZD w dniu 24,06 Śmiganko 23,06, wieczorem delikatny browarek, gigantyczna orgia w kartonowych domkach, ognisko do nieba, poranny prysznic i laitowy poranny śmig do littlasów z CZD.
Arczi pisze:jeśli chodzi o mnie nie wiem tylko czy do tego czasu poskładam moto.
Arczi, przyjacielu, to polecisz na nieposkładanym. Na owiewkach się nie jeździ, a resztę masz sprawną. A tak żartem, to jak ci bardzo będzie przeszkadzał brak plastików, to się ci moto folią strech owinie i będzie git, albo gites, ewentualnie kebab a'la gitarra. :lol

WPROWADZIłEM ZMIANY, BO NAROBIłEM BłęDóW W DATACH. AKTUALNY STAN TEGO POSTU JEST WłAśCIWY. PRZEPRASZAM ZA ZAMęT.
Ostatnio zmieniony wt 12 cze 2007, 19:16 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » ndz 10 cze 2007, 09:28

SOWA pisze:Bardzo mi się podoba (jeśli dobrze kumnąłem) CZD w dniu 8,07. Śmiganko 7,07, wieczorem delikatny browarek, gigantyczna orgia w kartonowych domkach, ognisko do nieba, poranny prysznic i laitowy poranny śmig do littlasów z CZD.
Mnie też.przecież nie mamy plana na niedzielę.
A to kolejna fajna Rzecz którą zrobimy razem.

Znów dać nie wiele - dostać tak dużo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » ndz 10 cze 2007, 11:08

YEaaahhhhhhhhhhhhhh. Arczi jakby co mam folię aluminiową, to możemy sklepać z niej jakieś owiewki .

treska@vfr.com.pl

pastor
pisarz
pisarz
Imię: Bogdan
województwo: lubelskie

Post autor: pastor » pn 11 cze 2007, 15:36

Kurczę, niedziela 8.07 to dla mnie lipa, bo jestem w pracy, ale jeśli większości to odpowiada, to pozostaje mi jechać następnym razem :(
"Vivere non necesse est ..."

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 12 cze 2007, 07:32

Czy 8 lipca jest zaklepany?

To mam pytania onanizacyjne:

1. Czy dla przybyszy z interiorou tzn np. VFR-OC NORTH Viking SEXszyn przewiduje się garstka słomy pod zdrożone glówki (ew. głowy) bo muszą raczej przyjechać dzień (lub dwa) wczesniej. (jak znam życie to Sowa na pewno nie zawiedzie :lol )

2. Czy ktoś ich przyjmie po staropolsku kieliszkiem chleba dzień wcześniej? (jak znam życie to Sowa na pewno nie zawiedzie :lol )

3. Czy przewidujemy jakies pamiątki dla dzieciaków. Ponieważ chusty świetnie zagrały w ZOO w Oliwie, a program hafciarski jest działający - myslę że można by wyhaftowac logo jakie jest na chustach, zeby dzieciaki mogły sobie zaśpiewać "Mam chusteczkę obhaftowaną, wszystkie cztery rogi". Pytanie ile będzie dzieciaków? A może Ownersi tez chcą sobie zawinoszowac po chusteczce to się zgwałci GaBaSa na większą ilość sztuk.

Więcej pytań nie pamiętam i szczerze za nie żałuję :cry
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 12 cze 2007, 08:26

mors pisze:jak znam życie to Sowa na pewno nie zawiedzie :lol
O odpowiedniej porze ustawiamy się w parach :hugs, każda twarz się uniesieniem płoni :oops , każdy lizak krzepko dzierży w dłoni :razz: , i wszystko w temacie.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 12 cze 2007, 10:40

Wiedziałem, ze Sowa - nie zawiedzie

Sowa - nie ZAWODZI

Sowa - POHUKUJE :lol

I teraz kolejne pytanie - bo jestem po rozmowie z GaBaSem, który może obhaftowac chusty, ale czy ktos z Geriatrium czy Centurium (wiem że cos z łaciny) mógłby znaleźć czyste chusty i dostarczyc mu do Piotrkowa?

I nieustające pytanie do Organizatora - ile może być tych dzieciaków?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » wt 12 cze 2007, 14:15

Widzę się z Panią dyrektor w tym tygodniu. Ustala co można a czego nie można. Ile motocykli będzie mogło wjechać i do których dzieciaków będziemy mogli iść, a które wyjdą na dwór.
Mam nadzieję, że da nam wejść na onkologię:)
Uzbrójcie się w cierpliwość jak tylko będę znał szczegóły to daje znać.
Chusty to zajebisty pomysł. Na pewno też trzeba im słodycze kupić.

motoride:

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » wt 12 cze 2007, 17:26

SOWA pisze:Bardzo mi się podoba (jeśli dobrze kumnąłem) CZD w dniu 8,07. Śmiganko 7,07, wieczorem delikatny browarek, gigantyczna orgia w kartonowych domkach, ognisko do nieba, poranny prysznic i laitowy poranny śmig do littlasów z CZD.
Sowa mącicielu Lublin jest 23-24.06
jesli dobrze zrozumiałem to chodziło wam o wizytę w niedzielę 24.06 no chyba że sam juz nie wiem :sad:

[ Dodano: 2007-06-12, 17:29 ]
prosze o info co do ilości dzieciaków trza robic suweniry i jakieś łakocie kombinować
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 12 cze 2007, 19:36

UWAGA, UWAGA. Mimo woli stałem się przyczyną zamieszania. Pomyliłem daty pisząc, że Lublin jest grany 7,07,07. Prawdopodobnie niektórzy powieszą na mnie psa, ale dla pociechy inni się ucieszą. Tym razem się nie pomylę, bo natężyłem się do bólu i albo sie zesram, albo dam radę. Próbuję:
23.07.07 od rana przycieranie owiewek i szlifowanie podnóżków na krętaczej tasiemce pod okiem prof. Jacko (panienki w tym czasie smażą cycki na słonku na wypadek wieczornego objawiania). Wieczorkiem studzenie maszyn i organizmów, grzanie organów (podobno Jacko na czymś gra), otrzęsiny nowo nabytych nabytków, wśród docinków i zbytków, sex zbiorowy z komarami i palenie ogniska albo gumy. Rano powstanie lubelskie, mycie zębów rozrządu i ognia do smutasków. Bez ociągania, bo będą czekać.
Patrzę pod siebie i jest ... jak? ... czysto, to chyba się udało. Huuu, huuuu....

Awatar użytkownika
Krissek
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: Krissek » wt 12 cze 2007, 19:59

Hej! właśnie się dowiedziałem że 23go w Lublinie z pod Polibudy rusza parada motocykli ulicami Lublina (jest to związane z 14 leciem istnienia klubu Kojot czy jakoś tak) start parady chyba o 14tej - może byśmy tak się razem zaprezentowali ?? - to tylko luźne przemyślenia

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 12 cze 2007, 20:04

ten upał to żle działa na ptactwo upierzone i morsy ufutrzone. Trzeba cos przerzedzić - ja zaczynam od glowy i kłów.

teraz jasne - łączymy Lublin z CZD? Czyli dzieciarnia w niedzielę w porze obiadowej 24 czerwca?

Czy to jest termin USTALONY czy ciągle do ustalenia?

PiSS czy ktos myslał o chustach - to taki trójkątny kawałek materiału w radosnym (np. czarnym) kolorze? GaBaS w jedno popoludnie tego nie wyhaftuje. czego by nie zjadł. Troszkę się obawiam, ze w tydzień chust nie zdjełamy.

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubert » wt 12 cze 2007, 20:10

Ja ku....a 24 nie mogę w pizdu.Nie mogę słowo.Dorzucam się do prezentów.Piszta ile co i jak.

Awatar użytkownika
Krissek
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: Krissek » wt 12 cze 2007, 20:12

moim skromnym zdaniem z jednej strony to dobry pomysł by połączyć wypad na tor a potem do CZD a z drugiej strony chyba nie najlepszy by dzieciakom poprzez oddech "prezentować" co było spożywane na wieczorku klubowym nad zalewem, może lepiej jednak CZD odwiedzić w lipcu??

ODPOWIEDZ