Nie poddała się ani ręcznie, ani pneumatycznie, ani przez walenie... Siedzi jak... Jak... Zardzewiałą

Życzę powodzenia. Mam nadzieję, że pójdzie jak po maśle.Revolut pisze:Przyszła zima... Więc będę pewnie wiercić starą szpilę.
Nie poddała się ani ręcznie, ani pneumatycznie, ani przez walenie... Siedzi jak... Jak... Zardzewiałą
Maszyna się reanimuje i niedługo wszystko powinno wrócić do normy. Byłem dziś w warsztacie, w środku mam -1*C, aż chce się robićgorallos100 pisze:Lasooch... co słychać w temacie?
No to GIT! Ja już na 100% potrzebuję crash'y do v-tec'a a i lada chwila kolega będzie kupował 600RR więc jeśli nie będzie miała to też był by chętny. Oczywiście jak masz wzór takich do tej CeBRy bo on z UK więc z moto do mierzenia nie podjedzie.lasooch pisze:Maszyna się reanimuje i niedługo wszystko powinno wrócić do normy. Byłem dziś w warsztacie, w środku mam -1*C, aż chce się robićgorallos100 pisze:Lasooch... co słychać w temacie?
zamiast wd40 sprobuj czegos co tutaj sie nazywa "rust eater". jest ich wiele rodzajow ale dzialaja podobnie- chemia rozpuszcza rdze docierajac do golego metalu. wd40 jest ok ale dziala bardziej powierzchniowo- jak wyciagalem kolektory to wd40 nie dalo rady pomimo kilkudniowej zaprawyRevolut pisze:Panowie, po prostu nie widzę innej możliwości.
Szpila była bita, próba odkręcania kluczami i ręcznymi z przedłużeniem i pneumatyczne do kół. Była nieco podgrzewana i studzona. Siedzi i nic jej nie rusza
Wlane też było trochę WD40. Jeśli ktoś ma inne pomysły to chętnie wysłucham, ale po prostu już mam dość
Nie ma takich crashpad'ów, które nie wymagają ingerencji w strukturę owiewki jednocześnie spełniając swoją rolę. Taki jaki linkujesz ma dwie wady.Miarus pisze:Koledzy !
Potrzebuje rady. Mianowicie, szukałem crashpad'ów, które nie wymagają ingerencji w strukturę owiewki. Znalazłem.
Oto produkt :
http://www.metisse.de/slider-x-pad-set- ... r-800.html
Znacie może ten produkt, a przynajmniej producenta ? To Niemiecka firma.
Co myślicie o sposobie mocowanie, zda egzamin ?
hehe Łasuch to jest w smerfachKoobsky pisze:Łasucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości