NEGATYWNIE
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Re: NEGATYWNIE
niunieq666 doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie, też nie tak dawno kupowałem u "kolegi" pierdołe i kontakt z człekiem jest niewiarygodnie trudny nie wspominając o umówionych terminach realizacji zamówień 

Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
własnie wcześinejsze opinie na Jego temat ostudziły mój zapał aby robić zakupy u Niego , niepoważny gościu i tyle 

- Dżambo
- klepacz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
A ja nigdy nie narzekałemŁysolek pisze:własnie wcześinejsze opinie na Jego temat ostudziły mój zapał aby robić zakupy u Niego , niepoważny gościu i tyle
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić

- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
Marcin to nie dział POZYTYWNIEDżambo pisze:A ja nigdy nie narzekałem

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
wreszcie poszłem na prawko kat B.uczyłem sie pilnie
nadszedł dzien egzaminu 11.10.2012 o godz 12..egzamin w drodze do word tychy. spozieram czy mam ta kartke z ustalonym egzaminem itd.ma patrze a tam stoi jak byk data egzaminu 09.10.2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przegapiłem o 2 dni swój własny egzamin????!!!!!!nastepna opłata 50% i termin..............jak miło na MIKOLAJA 6 grudnia extra.takie ryecyz to chyba tylko mi sie przydarzaj 

- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Napierdziela mnie gardło tak, że nie umiem przełknąć nawet własnej śliny. Chyba angina.
Macie jakieś pomysły żeby mnie te gardło przestało boleć albo chociaż nie tak mocno? Tabletki kompletnie nic nie pomagają.

- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Tak mamy, pomysł bardzo prosty, a mianowicie idź do lekarza i niech Ci da antybiotyk jak to angina.Arnold pisze:Macie jakieś pomysły żeby mnie te gardło przestało boleć albo chociaż nie tak mocno? Tabletki kompletnie nic nie pomagają.
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
w naglych wypadkach silny alkohol pomaga doraznie.... ja czasem plucze gardlo whiskey i niestety musze wypluc bo po jakims czasie w auto trzeba wsiasc... mi pomaga.. i na noc pogryz ząbek czosnku i idz spac... rylo wypalone ..gardlo wyleczone 

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Cóż,niestety nadchodzi czas rozstania się z VFR...jesli nie teraz to wiosną.
Gdyby ktoś szukał to zapraszam...
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
A co, do wojska idzieszPozytywnieZakreconyWariat pisze:Cóż,niestety nadchodzi czas rozstania się z VFR...jesli nie teraz to wiosną.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
http://www.wiocha.pl/775558,Rydzyk_bron ... es_w_pracy Proszę a my boimy się ze zlotów wracać 

- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
To sie k...de pochwalilam ;(
Gnoj sciagnal gips, zostal w domu sam godzine, mial satelite na lbie a i tak zalatwil temat skutecznie efekt znow do kliniki, rece mam w psim gipsie i w dodatku koloru zielonkawego, 3 godziny do odpracowania i wiekszy debet na karcie(ten kto wymyslil kredytowke byl geniuszem)
halloween za dnia...
Gnoj sciagnal gips, zostal w domu sam godzine, mial satelite na lbie a i tak zalatwil temat skutecznie efekt znow do kliniki, rece mam w psim gipsie i w dodatku koloru zielonkawego, 3 godziny do odpracowania i wiekszy debet na karcie(ten kto wymyslil kredytowke byl geniuszem)

halloween za dnia...
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Oj Adaś, Adaś, taki duży a tak niegrzeczny...diablique pisze:To sie k...de pochwalilam ;(
halloween za dnia...

- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
Przedwczoraj zmarł mi dziadek, z którym byłem bardzo związany i wiele z nim przeżyłem w życiu...dziś byłem na pogrzebie...ech...niesamowity człowiek, przeżył 85 lat, w swoim zawodzie jako rzemieślnik - rymarz - zawód w obecnych czasach na wymarciu, przepracował 70 lat...
Najgorsze jest to, że tak bardzo cieszył się że wyjdzie na dniach ze szpitala i będzie żył, a życie potoczyło się zupełnie inaczej:( Najgorsze to, że do śmierci przyczynili się w bardzo dużym stopniu moi cioteczni bracia - sku..y bo inaczej ich nazwać nie można.
Przepraszam za wyrzucenie z siebie tego wszystkiego, ale musiałem gdzieś to z siebie wyrzucić.
Najgorsze jest to, że tak bardzo cieszył się że wyjdzie na dniach ze szpitala i będzie żył, a życie potoczyło się zupełnie inaczej:( Najgorsze to, że do śmierci przyczynili się w bardzo dużym stopniu moi cioteczni bracia - sku..y bo inaczej ich nazwać nie można.
Przepraszam za wyrzucenie z siebie tego wszystkiego, ale musiałem gdzieś to z siebie wyrzucić.
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
moje szczere kondolencje dla Ciebie i twojej rodziny!