tomek1565 pisze:przed Grudziądzem proponowałbym zwolnić bo przy prędkościach warszawskich (PETER i Dżambo wiedzą o czy piszę)
300 metrów od portu jest camping na którym możecie zostawić motki...PETER pisze: i rano do Elbląga
Peter jeszcze nie dojechał.Przed chwilą rozmawiałem z nim przez tel. i zapewniał że przyjedzie.Jak już będzie to pewnie jakiś melanżRuda i Piotr pisze:co i jak będziecie robić w Grudziądzu
tomek1565 pisze: a potem to już zależy od PETERA.
Tylko nikomu nie mów bo się będą z nas nabijaćRuda i Piotr pisze:ja też wiem o czym piszesz
Z tego co pamiętam była 4 rano.PETER pisze:poszliśmy spać jak Tomek powiedział że budzik dzwoni żeby do pracy wstawać
Ja ze swojej strony chciałbym podziękować Adrianowi (BLICHARVFR) za opanowanie tematu cytadeli a Oli za obiadek.PETER pisze:Dzięki Tomek za przyjęcie i pokazanie swojego miasta było super
W tym momencie zazdrościłem Gosi jej wzrostu (mam nadzieję Gosiu że się nie obrazisz),ale jako jedyna z nielicznych była na pozycji wygranej w tych tunelach.PETER pisze:oglądanie cytadeli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości