miękka faja i wątroba już nie taśliniak290 pisze:Adaś ty idziesz na spontan i jedziesz, a Kiferek mięka faja nie jedzie hihihihi

miękka faja i wątroba już nie taśliniak290 pisze:Adaś ty idziesz na spontan i jedziesz, a Kiferek mięka faja nie jedzie hihihihi
ok - 17 z tyłu UrzęduCypiór pisze:I udeżacie do mnie pod komin.
To może zgadajmy sie kolo 17 pod ratuszem wszyscy ( może możecie poczekać na nas)?
I ja sie dołączamŁysolek pisze:Cypiór napisał(a):I udeżacie do mnie pod komin. To może zgadajmy sie kolo 17 pod ratuszem wszyscy ( może możecie poczekać na nas)?ok - 17 z tyłu Urzędu Powstańców róg Górczewskiej
a z Łodzi jak lecicie, prosto trasą na Katowice i odbijacie na Piotrków Trybunalski czy może Pabianice, Wadlew i Piotrków? i o ktorej wylot z Łodzi planujecieawiater pisze:U mnie zmiana planów, wylatujemy wcześniej bo jeszcze po drodze dwa tematy do załatwienia mamy, z czego dłuższy w Łodzi, a nie chciałbym Was angażować, tak więc pewnie spotkamy się po drodze, albo na miejscu. Przepraszam za zamieszanie.
Z Łodzi prosto na Piotrków, gdzie tam skręcać? Możemy się sie złapać w Starowej Górze pod restauracją Starówka ok. 18.00-18.30Marsel pisze:a z Łodzi jak lecicie, prosto trasą na Katowice i odbijacie na Piotrków Trybunalski czy może Pabianice, Wadlew i Piotrków? i o ktorej wylot z Łodzi planujecieawiater pisze:U mnie zmiana planów, wylatujemy wcześniej bo jeszcze po drodze dwa tematy do załatwienia mamy, z czego dłuższy w Łodzi, a nie chciałbym Was angażować, tak więc pewnie spotkamy się po drodze, albo na miejscu. Przepraszam za zamieszanie.
Bo może podczepił bym się do was, razem raźniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości