ogulnie to mam dylemat miedzy trzema sprzetami vfr, bandit 1200 i kawa z 750 i nie moge sie zdecydowac. a malego bandziora sprzedaje bo ma juz pare latek ale zal mi go bo ladnie wyglada. ale potrzebuje czegos lepszego i wiekszego do turystki czyli np bandzior w wersji "S" badz vfr albo zeta 750'ionaKolczyK pisze:SIEMA KEFIR !!! No myślałem że jesteś maniakiem Banditów a tu patrz WitajWidzisz kolego jaki ten świat mały
siemanko
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Sopot przyłącza się do MadziXa i wita Gdańsk.
Proponujemy: olej Kawałsuki i inne motowynalazki - wsiadaj na sprzęt dla prawdziwych Vikingów i przyłącz się do VFR-OC NORTH Viking SEXszyn (przydziałowe kartki na gwałt)
Mam nadzieje, ze niezabawem pośmigamy razem po okolicach. Jest nas już tu troszku
Proponujemy: olej Kawałsuki i inne motowynalazki - wsiadaj na sprzęt dla prawdziwych Vikingów i przyłącz się do VFR-OC NORTH Viking SEXszyn (przydziałowe kartki na gwałt)
Mam nadzieje, ze niezabawem pośmigamy razem po okolicach. Jest nas już tu troszku
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no słyszałem Kefir, tylko uważaj
bo to nie Bandipiard 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>