Choć na 100% nie mówię nie.
Jak by co będę dzwonił

ZapraszamyAgula pisze:Cześć - też chciałabym się do Was dołączyćw łodzi mieszkałam 7 lat więc w razie nieprzewidzianych utrudnień w ruchu mogę pomóc a w Białej byłam w maju na zlocie
Pozdrowienia
ale za to będziesz na zajebistym zlociezalew pisze:Jedyne co mierzi to fakt że odcinek Poznań-Łódz kosztował mnie 32 zł
no niestety, prawie każdy z nas w tym dniu od rana w fabryce musi jeszcze karte odbićzalew pisze:W Poznaniu powinienem być znacznie wcześniej,jednak ta godzina zupełnie mi nie przeszkadza.
No tak,nie inaczejśliniak290 pisze:ale za to będziesz na zajebistym zlociei to w miarę szybko
Zobaczę jak będzie z tym tematem u mnie..problem w moim przypadku polega na tym że wyjeżdzajac o 16-17 po pracy,dotarłbym do Białej o jakiejś wręcz kosmicznej porze.Także jeśli mam myśleć o piątku, urlop jest wręcz nieodzowny.Jeśli jednak mi to nie wyjdzie,będę zmuszony wystartować sam w sobotę z rańca.Jednak mimo wszystko jestem dobrej myślisajmon pisze: no niestety, prawie każdy z nas w tym dniu od rana w fabryce musi jeszcze karte odbić
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 13 gości