Część po prawej V-tec, część po lewej RC 36 I i II , RC 46 to ta część na wprost inne sprzęta mają wydzieloną część w okolicy bramy (o ile zostaną wpuszczone). Tak to częściowo wygląda. Ja też na pewno nie dam rady po całości a nawet tego nie chcę bo potem bardzo dupa boli.adam.ada pisze:napiszcie jak to wygląda częściowo bo na pewno nie dam rady po całości
Znowu BIAŁA :) 21-23.09.12
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: Znowu B I A Ł A :) 21-23.09.12
-
- pisarz
- Imię: Karol
- województwo: mazowieckie
no to wiem przynajmniej w którą stronę się udaćpuzon pisze:Część po prawej V-tec, część po lewej RC 36 I i II , RC 46 to ta część na wprost inne sprzęta mają wydzieloną część w okolicy bramy (o ile zostaną wpuszczone). Tak to częściowo wygląda.

hahahapuzon pisze:Ja też na pewno nie dam rady po całości a nawet tego nie chcę bo potem bardzo dupa boli.

"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Załatwiaj sobie już receptę na prozac aby nie popaść w deprechę i coś na ból gardła bo będziesz głośno krzyczał, błagał aby przerwać.Fallen pisze:hahahano to lipa bo na pół gwizdka to kicha, a przerywany do depresji prowadzi podobno

- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Na Czarne kobietyJanusz B. pisze:Na co tym razem?Stuwka pisze:Panowie chce zorganizować zbiórkę w Tychach

Oj kiki nie zgodzę się z tobą. W tym roku jest inaczej o wiele inaczej...kiki pisze:1 część to mega piciea 2 część to mega kac
A więc tak:
Piątek - przyjazd wielkie picie ... takie że można na drugi dzień jechać do ślubu.
Sobota - przyjazd MEGA picie ... takie że nie można na drugi dzień jechać.
Niedziela - pobudka delikatne picie ... takie że można na drugi dzień jechać.
Poniedziałek - pobudka delikatne picie (wody) ... takie żeby po drodze do domu nie stawać co 10 km....
Zapomniałem o czymś ???

- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Zapomniałeś o czasie moim ulubionym czyli picie i jazda jednocześnieStuwka pisze:Zapomniałem o czymś ???

-
- pisarz
- Imię: Adam
dzięki za wszystkie podpowiedzi o częściach ale chodziło mi raczej czy jak wyjadę z W-wy o 12 w sobotę to jeszcze trafię na imprę czy już wszyscy będą trzeźwieć przed niedzielą , i przede wszystkim czy będzie jeszcze jakaś możliwość noclegu bez rezerwacji itp..... problemy starszego pana , który prawie zapomniał , że można się przekimać na koło motocykla lub na nim jak to dawniej bywało
Adam
- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
puzon pisze:Zapomniałeś o czasie moim ulubionym czyli picie i jazda jednocześnieStuwka pisze:Zapomniałem o czymś ???

- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Jak wyjedziesz o 12 to na miejscu będziesz ok 14 a o 15 jest ślub w Sulejowie więc większość będzie już trzeźwa. A o nocleg to raczej nie trzeba się martwić ale śpiwór weź. Po sobotnim balecie trzeźwieć zaczynamy w niedzielę ranoadam.ada pisze: chodziło mi raczej czy jak wyjadę z W-wy o 12 w sobotę to jeszcze trafię na imprę czy już wszyscy będą trzeźwieć przed niedzielą , i przede wszystkim czy będzie jeszcze jakaś możliwość noclegu bez rezerwacji itp...

-
- pisarz
- Imię: Adam
To postaram się przylecieć na ślub( z tego co pamiętam to w Sulejowie jest jeden kościół ? )a śpiwór zawsze i tak wożę to może przed zapaleniem płuc się obronię
Adam
A gdzie ten kościół? Może i my się załapiemy na ślubadam.ada pisze:To postaram się przylecieć na ślub( z tego co pamiętam to w Sulejowie jest jeden kościół ? )

- Dżambo
- klepacz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Zabierzemy WasFred pisze:A gdzie ten kościół? Może i my się załapiemy na ślubadam.ada pisze:To postaram się przylecieć na ślub( z tego co pamiętam to w Sulejowie jest jeden kościół ? )![]()

73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić

- Dresik
- klepacz
są dwaadam.ada pisze:z tego co pamiętam to w Sulejowie jest jeden kościół ?

tak czy siak ja jako Wasz korespondent jestem w Białej już od kilku dni. z moich obserwacji wynika, że rozpoczyna się powoli ewakuacja okolicznej ludności. zwierzęta są szczelnie zamykane w oborach, a dziewice wywożone daleko od wsi. sam ośrodek na którym odbędzie się zlot jest pod ścisłą obserwacją policji, jednak i ci ze względu na ich bezpieczeństwo tuż przed zlotem oddalą się na odpowiednią odległość. Zaobserwowałem także intensywne migracje dzikiej zwierzyny, która nie podchodzi już na skraj lasu tylko oddala się wgłąb. za rogiem pozostają jedynie żubry...
Na okres trwania zlotu w całej okolicy obowiązuje także ścisły zakaz używania otwartego ognia ze względu na ryzyko wybuchu związane z unoszącą się chmurą oparów alkoholowych. Planowane jest również wstrzymanie biegu rzeki Pilicy i owinięcie drzew ochronnymi siatkami.
Na razie to tyle. Z miejsca przyszłego zdarzenia relacjonował dla Państwa Piotr Baryła
Pozdrawiam

Wyklarował Nam się nowy Mariusz Mix Kolanko 

- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Przy tej ilości alkoholu zadowolimy się bezpruderyjnymi starymi raszplami albo młodymi chłopcami.Dresik pisze: a dziewice wywożone daleko od wsi