czepiasz się..Daniel VTS pisze:Krajan a do przodu można moto cofać??

dalej tak uwazam , jazda po dziurawych drogach bardziej ci dobije sprzeta - zapomniales tez Daniel wspomniec ze twoj motocykl ma ponad 100 tyś km przebiegu - jaki inny motocykl ( nie mowie akuart o Hondzie ) wogole przezylby taki przebieg i byl w takim stanie jak twoja maszyna?! No a w ogole to nigdy nie spotkalem sie w zadnym ogloszeniu sprzedazy motocykla zeby jakis mial ponad 100 tys km, co one po tym przebiegu to juz tylko na zlom?Daniel VTS pisze:wasyl napisał/a:
Daniel VTS,
A podobno gumowanie jest bezpieczne dla sprzęta.
to słowa Fabiqa
Mama Cię wychowywałaMonsti pisze:Rozumiem, że nie ma się czym przejmować i dlatego nikt nie odpisuje?
Dokładnie tak, ja bym jeszcze dopisał "jeżeli jest coś nie tak to trzeba spowodować by wszystko było ok" czyli usunąć usterkę.figaro pisze:Jeżeli stuka, znaczy jest luz.
Jeżeli jest luz powodujący stuki, znaczy jest coś nie tak.
U mnie po numerze vin wyświetla zwykłe łożysko kulkowe. Na jakiej stronce patrzyłeś?Zając pisze:po numerze sprawdziłem w internecie, że jest to łożysko stożkowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości