masakra...brat cioteczny miał wczoraj wypadek na moto w łodzi...
gówniarz w subaru wjechał w niego...jest w śpiączce, odbite płuca...amputowaną lewą rękę, lekarze walczą o prawą rękę i o życie...(((((((
Chodzi o Maćka tak?? widziałem właśnie u cebularzy wątek z prośbą o oddawanie krwi i płytek krwi...
Trzymamy kciuki
"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
Fallen pisze:Chodzi o Maćka tak?? widziałem właśnie u cebularzy wątek z prośbą o oddawanie krwi i płytek krwi...
Trzymamy kciuki
Dajcie info u Nas odnośnie tej zbiórki
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
20 lat minelo jak jeden dzien... przewody lamia sie w palcach jak krakersy... spytacie co to i po kiego ch*** to zamieszczam? otoz przewody te lacza u mnie w puszcze chlodnie ze skrzynia biegow... bez zadnych wstepnych oznak peknal... niby nie daleko od domu ale swad tarczek poczulem
efekt: zbieram juz na nowa skrzynie lub na remont obecnej....
pozdrawiam wkur*** na maksa
Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Zrezygnowałem z obecnej pracy aby w końcu zacząć zdobywać doświadczenie w zawodzie. Mój przyszły pracodawca mnie wystawił i jestem bez doświadczenia, bez pracy i z kończącymi się środkami finansowymi... Po prostu cudownie...
10 km przed domem zatrzymałem się na siku- już nie mogłem wytrzymać. Po wszystkim wsiadłem na moto, ale nie zauważyłem, że pod prawą stopą mam żwir na poboczu. Efekt: ja i moto w rowie, odrapany dekielek i owiewka, stłuczona dłoń podczas podnoszenia. Żaden samochód nawet nie zwolnił, widząc człowieka w rowie, szarpiącego się z motocyklem.