pozdrawiam
Witam
-
komandosek
Re: Witam
gratuluje!! Ciekawie sie złożyło ze w podobnym czasie zmienilismy na podobne motocykle. Ale aż głupio się przyznać ilokrotność ceny mojej vfry stanowi cena Twojej vfry
pozdrawiam
pozdrawiam
- emils
- pisarz

- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
Nie wiem, czy nie jesteśmy tez z forum cb :> Cena jest nie istotna. Każdy kupuje co lubi oraz na co go stać 
Chciałem też dodać, że pomoc jednego kolegi z forum była nieoceniona i mam u niego wielki dług. Jesli będzie chciał to się ujawni
Chciałem też dodać, że pomoc jednego kolegi z forum była nieoceniona i mam u niego wielki dług. Jesli będzie chciał to się ujawni
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
-
komandosek
Zgadza się.
Akurat w moim przypadku cena była niezwykle istotnym czynnikiem, już byłem zdecydowany na gsxra 750 96-99. Jednak takiej oferty po prostu nie mogłem zignorować
pozdrawiam
Akurat w moim przypadku cena była niezwykle istotnym czynnikiem, już byłem zdecydowany na gsxra 750 96-99. Jednak takiej oferty po prostu nie mogłem zignorować
pozdrawiam
- emils
- pisarz

- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
A to moje fotki (oprócz pierwszej, która jest z gugla)
https://picasaweb.google.com/1120516039 ... 8q9i7fe1QE
https://picasaweb.google.com/1120516039 ... 8q9i7fe1QE
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"