Usunięcie

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Dżambo
klepacz
klepacz
Imię: Marcin
Kontakt:

Re: Usunięcie

Post autor: Dżambo » pt 27 lip 2012, 14:12

Siogu pisze: jesteśmy ludźmi z różnych stron Polski, w różnym wieku,każdy z nas jest inny,ale to co mnie urzekło na tym forum.to była tolerancja i akceptacja drugiego człowieka takim jakim był ,
I tak powinno zostać na zawsze
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić :)

Awatar użytkownika
dixon
klepacz
klepacz
Imię: rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: dixon » pt 27 lip 2012, 15:10

Przeczytałem cały temat wczoraj o północy i czytam kolejne posty dziś i...
Po raz kolejny (jakiś czas temu też miałem takie odczucie przy okazji innego tematu na forum) okazuje się że mam doczynienia z totalną dziecinadą i dzieciakami a nie dorosłymi ludźmi i fajnym mówiąc banalnie, forum. Co jest zupełnie dla mnie nie do zrozumienia (może jestem za młody, albo za głupi aby to wszystko ogarnąć).
Nie wiem po co wielu z was w cokolwiek się wkręca, sądząc po tym co tutaj piszecie i jak długie są niektóre z postów.
Jaki w tym sens? szkoda tylko czasu i nerwów jak dla mnie.
Uważam, choć, czytając takie tematy, to się b.mocno nad tym zastanawiam,
że mam doczynienia na tym forum z dorosłymi, normalnymi, pozytywnymi ludźmi, a nie z dzieciakami...
Nie chcę nikogo urazić, a jeśli tak się stało/staje, to przepraszam, ale tak to wszystko wygląda.
Czemu jeśli ktoś coś ma do kogoś, do forum, stowarzyszenia, rozliczeń etc.
Nie powie nie zapyta konkretnie danej osoby w celu uzyskania konkretnej informacji?? Wydaje mi się, że ta czy inna osoba z forum, nie ma i nie będzie nigdy miała nic do ukrycia.
W czym problem by osobiście się do danej osoby zgłosić? by dana osoba wytłumaczyła, napisała, powiedziała jasno i konkretnie to czy tamto???
Proszę wytłumaczcie mi to, w czym tkwi problem, bo nijak nie mogę tego pojąć.
Jeba..ć się nawzajem, w pięknie ujętych i delikatnych słowach, i pisać kolejne posty każdy potrafi, ale mało kto jak się okazuje potrafi być człowiekiem i zachowywać się jak człowiek.
A szkoda, bo mimo że nie jestem tutaj długo, nie udzielam się w różnego rodzaju sprawach itd. wydawało mi się, że wszyscy tutaj będący na tym forum są naprawdę zajeb...i ludźmi.
Sorry, ale musiałem coś napisać, po tym co w tym temacie całym, przeczytałem.
Mam nadzieję, że wczoraj na rozdrożu sobie co nieco wyjaśniliście, jeśli w ogóle było co, albo przy najbliższej okazji wyjaśnicie, każdy kto ma coś do powiedzenia i ma jakieś uwagi powie i będzie dalej tak jak było kiedyś, peace&love!;)
A tymczasem, życzę wszystkim zajeb..j pogody i udanego latania w weekend!;)
pzdr
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » pt 27 lip 2012, 15:21

Tamten powie o tamtym coś tamtemu, na 100% nie mając konkretnej wiedzy i wychodzi co wychodzi .... no złoty standard. Ja się cieszę, że swoją cegiełkę wkładam w różne imprezy. A jak ktoś nie potrafi kulturalnie spraw załatwiać to śmigać po antydepresanty :biggrin Wiem, że to wszystko co się działo, dzieje i pewnie jeszcze będzie działo pomiędzy sporą grupą osób z tego forum nie jest łatwe do okiełznania i wyjaśnienia w ciągu dzisiejszego lub następnych dni, ale wystarczy trochę pozytywnego podejścia .... i będzie wszystko git. Mi osobiście jest przykro, że słucham 2 strony medalu i tak naprawdę nie wtrącam się .... bo uważam, że bić piany nie ma co. Rozwiążcie tą zagadkę, gdzie pies jest pogrzebany i będzie dobrze. Wiele się słyszy, że ten powiedział o tym to, tamten na tego temat to i to są piepszone ploty lub nie. Ale to już świadczy o kulturze drugiego człowieka, a mnie już w życiu nic nie zdziwi ...

NO FUCK -> NO RIDE - zapamiętać ! :twisted:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
dixon
klepacz
klepacz

Post autor: dixon » pt 27 lip 2012, 15:32

Moderatorzy, jeśli to możliwe, jeśli mogę prosić o to,zamknijcie ten temat, bo w pewnym momencie robi się tylko bezsensowny bełkot, pojawią się nerwy itd.itd.
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » pt 27 lip 2012, 15:44

dixon pisze:zamknijcie ten temat
Poczekajmy jeszcze, bo przeciezogolnie temat zamkniety nie jest

Dostalismy armatnie zarzuty i nie mozemy sobie pozwolic, by tak to pozostawic.

Teraz niech zainteresowane osoby sprawdza raz na zawsze czy ich rewelacje sa prawdziwe.

A temat bedzie pewnie zamkniety jak zobaczymy przeprosiny... takie jest moje zdanie.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
St@ry
pisarz
pisarz

Post autor: St@ry » pt 27 lip 2012, 21:44

Pax między chrześcijany. Za krótko tu jestem,aby wiedzieć kto, o co i do kogo ma żal.Prywatne wycieczki mnie nie interesują i Ci którzy niedojrzeli do działań pro publico bono również.Nie cierpię na nadmiar monety,ale mam gdzieś to,czy ktoś sobie przy okazji wypycha kabzę(jeśli to wogóle możliwe).W przyszłym roku,jeśli zdrowie pozwoli,to znów będziemy w Międzylesiu i mamy nadzieję spotkać tam większość z Was.UŚMIECH DZIECI WART BYŁ KAŻDEJ MINUTY POŚWIĘCONEJ PRZYGOTOWANIOM.Nawet,jeśli ktoś robi lub robi tu wałki,to osądzi go Bóg i historia a reszcie nic do tego,bo kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień. A teraz wycieczka osobista: Adasiu-Shreku,jeśli najdzie Cię myśl,aby olać udział w CZD,to usiądź w kącie,odtwórz sobie scenę z dziewczynką szlochającą za Shrekiem i odpowiedz sobie,czy może Cię i Diablicy tam zabraknąć.Mam dużą wyobraźnię,ale tego sobie wyobrazić nie potrafię.Kochani prześcigajmy się w czynieniu dobra a nie licytujmy się kto,gdzie i ile dał z siebie.Ma ktoś inne zdanie,proszę bardzo,se czy od tego przybędzie dzieciom tysięcy śmiem wątpić.
Ps.Pan Krzysztof z Ciechu niestety zakończył pracę w tej firmie.Z niecierpliwością czekam na info,kto będzie jego nowym pracodawcą,aby wleźć mu w d*pę i otrzymać kasę na CZD. :lol:
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » pt 27 lip 2012, 22:14

Stuwka pisze:
Możesz mi powiedzieć o co ci chodzi ??? Z mojego punktu widzenia wchodzę na forum czytam prawie każdego posta w tu naglę temat "Usunięcie" czytam i tu naglę wychodzą jakie faktury lewe czy coś i z tego się wzięło moje pytanie czy ktoś zarabia kasę na CZD.

Takie to dziwne ??? Wiesz u mnie się nie przelewa a do wawy mam jakieś 400 km z tego są związane jakieś koszta tak???? To co mi się dziwisz że tak napisałem. Aha no fakt w sumie jesteś wawy to do CZD masz 10 km ???

Najlepiej widzę że w ogóle się za bardzo nie opłaca pisać o sprawach wawy tak to odbieram i w sumie mam to głębokim poważaniu co o mnie sądzicie. Bo w sumie i tak już na CZD moja noga nie powstanie.

Lucek nie gadaj tylko zakładaj temat o Białej !!!!
Oczywiście mogę Ci powiedzieć drogi Stuwko o co mi chodzi.
Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że taki poczciwy niskopienny chłopina jak Ty, po przeczytaniu tego tematu, dostaje gula, że ktoś zarabia na tym przedsięwzięciu zwanym CZD. Odpowiadam zatem na Twoje pytanie: Nikt ze stowarzyszenia, najbliższej jak i dalszej rodziny, znajomych itd, nie zarabia na CZD !!!!!!
Doskonale rozumiem Twoje wk...wienie, bo u nikogo się nie przelewa - zapewniam Cię.
Doskonale rozumiem Twojego posta, niestety, Ty niepoatrznie zrozumiałeś mojego nad czym dodatkowo ubolewam.
O sprawach wawy mozna pisac i nikt sie z tego powowdu nie obrazi - zapewniam Cię.
Nie wiem co o Tobie sądzimy !!!, Natomiast mogę Ci powiedzieć co o Tobie sądzę ja.
Uważam Cię za zajebistego jajcarza i mega pozytywnego Typa. w 3 słowach : " bardzo Cię lubię " i szanuje oczywiście, jak i pozostałych wypowiadających się w tym temacie, z Rybą włącznie. To, że mamy odmienne zdania na niektóre tematy, nie przeszkadza mi go lubić i szanować.
Tym bardziej, martwią mnie słowa które napisałeś, że Twoja noga na CZD więcej nie postanie...... Będzie mi Cię brakowało, zarówno na samej imprezie w CZD - bo niesłychanie robotny chłopak jesteś, do tego silny i pozytywnie nastawiony jak i na tradycyjnym after party, tradycyjnie pewnie u Pamułki na działce ;)
Pozdrawiam Cię i do zobaczenia w Białej ;)
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Imię: Konrad
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Stuwka » pt 27 lip 2012, 23:13

muchaok pisze:
Stuwka pisze:
Możesz mi powiedzieć o co ci chodzi ??? Z mojego punktu widzenia wchodzę na forum czytam prawie każdego posta w tu naglę temat "Usunięcie" czytam i tu naglę wychodzą jakie faktury lewe czy coś i z tego się wzięło moje pytanie czy ktoś zarabia kasę na CZD.

Takie to dziwne ??? Wiesz u mnie się nie przelewa a do wawy mam jakieś 400 km z tego są związane jakieś koszta tak???? To co mi się dziwisz że tak napisałem. Aha no fakt w sumie jesteś wawy to do CZD masz 10 km ???

Najlepiej widzę że w ogóle się za bardzo nie opłaca pisać o sprawach wawy tak to odbieram i w sumie mam to głębokim poważaniu co o mnie sądzicie. Bo w sumie i tak już na CZD moja noga nie powstanie.

Lucek nie gadaj tylko zakładaj temat o Białej !!!!
Oczywiście mogę Ci powiedzieć drogi Stuwko o co mi chodzi.
Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że taki poczciwy niskopienny chłopina jak Ty, po przeczytaniu tego tematu, dostaje gula, że ktoś zarabia na tym przedsięwzięciu zwanym CZD. Odpowiadam zatem na Twoje pytanie: Nikt ze stowarzyszenia, najbliższej jak i dalszej rodziny, znajomych itd, nie zarabia na CZD !!!!!!
Doskonale rozumiem Twoje wk...wienie, bo u nikogo się nie przelewa - zapewniam Cię.
Doskonale rozumiem Twojego posta, niestety, Ty niepoatrznie zrozumiałeś mojego nad czym dodatkowo ubolewam.
O sprawach wawy mozna pisac i nikt sie z tego powowdu nie obrazi - zapewniam Cię.
Nie wiem co o Tobie sądzimy !!!, Natomiast mogę Ci powiedzieć co o Tobie sądzę ja.
Uważam Cię za zajebistego jajcarza i mega pozytywnego Typa. w 3 słowach : " bardzo Cię lubię " i szanuje oczywiście, jak i pozostałych wypowiadających się w tym temacie, z Rybą włącznie. To, że mamy odmienne zdania na niektóre tematy, nie przeszkadza mi go lubić i szanować.
Tym bardziej, martwią mnie słowa które napisałeś, że Twoja noga na CZD więcej nie postanie...... Będzie mi Cię brakowało, zarówno na samej imprezie w CZD - bo niesłychanie robotny chłopak jesteś, do tego silny i pozytywnie nastawiony jak i na tradycyjnym after party, tradycyjnie pewnie u Pamułki na działce ;)
Pozdrawiam Cię i do zobaczenia w Białej ;)
Muszka więc ja to naprawdę całkiem źle odebrałem. Co to mojej osoby napiszę że straszy ze mnie nerwus a następne CZD za rok wiec... A resztę opowiem ci na Białej no bo jak może mnie zabraknąć tak ? Kto będzie palić gumę??? No bo w sumie do strzelania w wydechu pierwszy jest Achmed :D Muszka też jesteś pozytywnie zakręcony i tak samo mam szacunek wielki do ciebie i też nie będą obwijał w bawełnę że "bardzo Cię lubię" Następnym razem będę się starał dokładniej przeczytać.

Pozdrowienia od Niskopiennych Dla Ciebie I Całej Twojej Rodziny.
RC 36 II 96r.

Obrazek

Żyje się po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )

Co mogę powiedzieć o użytkownikach forum ?
yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: Gregory » sob 28 lip 2012, 10:26

Po przeczytaniu całego wątku, niestety mam przed oczami zły obraz jaki jest kreowany - zarabianie kaski przez jednych, przy darmowej robocie innych.

Ja przyjeżdżam na CZD, aby się spotkać z Wami, a przede wszystkim dać chociaż trochę szczęścia tym dzieciakom, które naprawdę nie mają szczęścia w życiu.

Osobiście wali mnie to, że ktoś pobiera kaskę za tą robotę, choć nie ukrywam, że jest ( było by) to nie fair.
Jeżeli jesteście pewni, że to pomówienia to ok, ale ja bym uciszył wszystkich przedstawiając oficjalnie rozliczenie - taka moja sugestia.

Zakończcie już tą przepychankę, bo źle się dzieje.

Zamiast pisać tak, zaczęlibyście jeździć lub częściej uprawiać s.x, bo okropnie nerwowi jesteście :twisted:
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,

Awatar użytkownika
dixon
klepacz
klepacz

Post autor: dixon » sob 28 lip 2012, 12:04

Benito, rozumiem Cię, choć mam nadzieję że zostanie zamknięty po ew. wyjaśnieniach lub przeniesiony. W takim razie poczekajmy na "wspaniałe" potwierdzone rewelacje i zarzuty, które będę konkretnie potwierdzone.
Śmiesznie, bo dyskusja była już ostra i jak się okazuje, pozostałeś jedynie Ty Benito i może ktoś jeszcze na polu dyskusji, a gdzie reszta???
Pozostawię bez komentarza, bo szkoda czasu i słów;)
A temat może powinien być przeniesiony, tak jak to b. często admini pilnują i
upominają. Sorry, ale temat dotyczy usunięcia się osobiście z pewnej grupy przez Kornika, a reszta odbiega już ostro od tego tematu.
To mnie przy tej okazji ostro wkur..a, bo admini potrafią podjąć głos i upominać, przenosić, pisać o spamowaniu itd. posty, tematy itd. w innych sytuacjach. A tutaj jest totalna cisza, nie jest to fair!
9 podstrona leci, a nikt z adminów, moderatorów itp. nie podjął głosu ( choć doskonale rozumiem że nie są tutaj 24 na dobę itd., ale...), bardzo ciekawe podejście,
które również pozostawię komentarza.
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Imię: Konrad
Kontakt:

Post autor: Stuwka » sob 28 lip 2012, 12:43

dixon pisze:Benito, rozumiem Cię, choć mam nadzieję że zostanie zamknięty po ew. wyjaśnieniach lub przeniesiony. W takim razie poczekajmy na "wspaniałe" potwierdzone rewelacje i zarzuty, które będę konkretnie potwierdzone.
Śmiesznie, bo dyskusja była już ostra i jak się okazuje, pozostałeś jedynie Ty Benito i może ktoś jeszcze na polu dyskusji, a gdzie reszta???
Pozostawię bez komentarza, bo szkoda czasu i słów;)
A temat może powinien być przeniesiony, tak jak to b. często admini pilnują i
upominają. Sorry, ale temat dotyczy usunięcia się osobiście z pewnej grupy przez Kornika, a reszta odbiega już ostro od tego tematu.
A więc mój kolego Dixonie. To oświeć nas moderatorów (może nie wszystkich) do jakiego działu nadaje się ten temat ??? Jest to dział offtopic jak zauważyłeś i nawet na głównej stronie jest podpis "Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie". I jak byś też zauważył to kilku moderatorów wzięło się wypowiedziało w tym temacie. Nie chcę żebyś moją wypowiedź wziął jako atak ale jak sam widzisz że parę osób czeka w tym temacie na wyjaśnienia.
dixon pisze:To mnie przy tej okazji ostro wkur..a, bo admini potrafią podjąć głos i upominać, przenosić, pisać o spamowaniu itd. posty, tematy itd. w innych sytuacjach. A tutaj jest totalna cisza, nie jest to fair!
9 podstrona leci, a nikt z adminów, moderatorów itp. nie podjął głosu ( choć doskonale rozumiem że nie są tutaj 24 na dobę itd., ale...), bardzo ciekawe podejście,
które również pozostawię komentarza.
Jeżeli wchodzisz do jakiegoś działu np Giełda (bo chyba o ten dział ci chodzi) to jestem tam na górze regulamin który na pewno czytałeś, i jestem tam wyraźnie napisane jak tworzyć posty. Także nie najeżdżaj tu na moderatorów czy adminów że nic nie robią bo moich zdanie trochę za bardzo pojechałeś.
RC 36 II 96r.

Obrazek

Żyje się po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )

Co mogę powiedzieć o użytkownikach forum ?
yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » sob 28 lip 2012, 13:47

i tak to wygląda jak napisałem
PETER pisze: ludzie których nie widać przez rok czy więcej nagle wpadają na forum zrobią zamęt i tyle ich widzieli, a u nich radocha skłóciliśmy towarzystwo narobiliśmy dymu niech teraz sami kombinują jak to uspokoić bo nas już tam nie ma ,i nam to wisi
my mamy WNW
a warto skorzystać rady kolegi 4 strona Kawy nie spinajmy sie olejmy to :biggrin
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
dixon
klepacz
klepacz

Post autor: dixon » sob 28 lip 2012, 13:53

Stuwka, rozumiem i również Ciebie, jeśli odebrałeś moją wypowiedź za pojechanie to ok, rozumiem, ale takie są moje odczucia będąc na tym forum.
Dział ok, jest offtop, ale ja nie mówiłem o dziale, a o temacie kolegi Kornika, z którego to rozwinął się całkowicie oddzielny temat, kilka tematów jak sam i inni mogli i mogą zauważyć, które powinny być umieszczone w innym temacie, nie dziale, według mnie, w pewnym momencie, a nie ciągnięcie tego wszystkiego w temacie kolegi Kornika, który, co łatwo można zauważyć, dotyczy zupełnie czegoś innego;)
Temat nadaje się na oddzielny temat, a nie na temat pt. Usunięcie, który to kolega Kornik umieścił celem jak dla mnie poinformowania nas wszystkich o swojej decyzji.
Z jego postu rozwinął się temat, a raczej kilka tematów, m.in. obrzucanie siebie nawzajem gównem, bo inaczej tego nazwać w pewnym momencie już nie można, temat o stowarzyszeniu, o CZD itd itd.
Więc jeśli szanowni moderatorzy, admini i inni tego forum, potrafią
upominać o spamowaniu w innych tematach, działach itd. to czemu mój drogi kolego Stuwka, nie robią tego tutaj?? Bo to dział fftop i można o wszystkim i wszędzie, jeśli tak, to przepraszam Cię za moje niezrozumienie.
Ale zrozum mnie i innych również...temat kolegi Kornika jest pt. usunięcie, a czytamy na 9 podstronach o zupełnie czymś innym;)
Temat jak dla mnie prostego człowieka, jest konkretny pt. Usunięcie, a nie nawijka na 9 już podstronach, o CZD, o kasie itd. itd.
Ale ok, rozumiem, dyskusja rozwinęła się tutaj, tak jak i kilka innych tematów jednocześnie, więc niech trwa w najlepsze;)
Mam tylko nadzieję, że zakończy się pozytywnie, i to jak najszybciej bo im dłużej to tym gorzej i zupełnie bezsensownie, nikt nikogo nie będzie obrażał, jechał i wszystko dla wszystkich tutaj będących stanie się jasne i nie powstaną kolejne tematy i dyskusje.
Zauważyłem wiele, i zauważam nadal i jedyne co mógłbym powiedzieć to mieć wyje..e. Ale...jestem na tym forum, chcę nadal być i chciałbym aby było pozytywnie i czasem jeśli mogę i mam ochotę, wypowiedzieć się w takim czy innym temacie.
Nie chodzi mi o to że nic nie robią, bo tak nie napisałem, ale o to że potrafią zwracać uwagę w innych tematach, w innych działach, a tutaj jest cisza.
Dział ok - offtop, ale temat jest pt. Usunięcie, a nie CZD, kasa, rozliczenia,
FV itd itd.
Ale ok, Stuwka, dosyć, bo kolejny spam wychodzi, kolejna jak dla mnie bezsensu dyskusja, szkoda prądu jak to mówią!;) czasu i całej reszty na takie bzdury!;)
Wskakuj na moto i lataj, jak i ja i pewnie wielu innych w dzisiejszym pogodnym dniu!
A tobie, jak i samemu sobie i całej reszcie życzę wyluzowania, nie wkręcania się w pewne tematy, a latania bezpiecznego i pozytywnego na moto jak najwięcej!;)
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61

Awatar użytkownika
dixon
klepacz
klepacz

Post autor: dixon » sob 28 lip 2012, 14:03

A odnośnie wyjaśnień, to podejrzewam, że g..o z tego za przeproszeniem wyjdzie, jak to zwykle standardowo w życiu się okazuje. Choć może w tym przypadku, jakimś wspaniałym cudem (czego wszystkim oczekującym życzę szczerze z całego serca) stanie się inaczej i wszystko, dla pewnych osób, choć i reszty również, zostanie jasno, precyzyjnie, rzetelnie wyjaśnione i przedstawione;) i zakończy się ten cały temat raz konkretnie i definitywnie.
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » sob 28 lip 2012, 14:10

Masło maślane, po to jest offtop zeby temat sie nazywał : "rozmowa o skrzydełkach biedronek" a rozmawiamy o krojeniu chleba, całkowita dowolnosc wiec warto wyluzować. Widze kolego dixon ze bardzo Cie nazwa tematu drazni wiec moze zrob konkurs, ankiete na nazwe tego tematu albo co bedzie o wiele trudniejsze ( bo bardzo Ci sie spieszy na zakoanczenie tematu) zadzwon do ryby i scignij go z wakacji zeby wszystko wyjasnil to zamkniemy juz ten temat:) wypowiedz moja prosze uznac za zartobliwą...troche:)

ODPOWIEDZ