wzmacnianie vfr 750 gaźnik
wzmacnianie vfr 750 gaźnik
Witam. mam pytanie, czy istanieje możliwość wymiany wszystkich gaźników na jeden większy możliwe że samochodowy. Jaka by musiała być srednica tego gaźnika? Prosze nie traktować tego jako żart tylko odpowiedzieć. z góry dziękuje
- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Re: wzmacnianie vfr 750 gaźnik
Myślę że nikt raczej nie odpowie na to pytanie bo nikt chyba takie czegoś w swoim moto nie zrobił.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
pytanie PO CO ? jeśli chcesz czegoś więcej to zestaw dysz dynojet jeśli jeszcze więcej zmień moto na mocniejsze
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Stuwka
- klepacz
- Kontakt:
Może chce chopera zrobić z VFRPETER pisze:pytanie PO CO ? jeśli chcesz czegoś więcej to zestaw dysz dynojet jeśli jeszcze więcej zmień moto na mocniejsze

czy jak powiem że dla samej przyjemności robienia czegoś samemu starczy?;] bardzo przepraszam
ale szło by takie coś zrobić? by wykonać jeden kolektor ssący i na to dać gaźnik?

- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
gratuluję pomysłowości 
wiesz, z reguły wszelkie przeróbki mają na celu usprawnienie motocykla a nie popsucie...jestes niezwykle oryginalny

wiesz, z reguły wszelkie przeróbki mają na celu usprawnienie motocykla a nie popsucie...jestes niezwykle oryginalny

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- PETER
- stary wyjadacz
ciekawa zabawa ale raczej się napracujesz a efekt nie taki jaki powinien być gorsze wejście w obroty mniejsza moc ,co lepsze -łatwiejsza regulacja i czyszczenie co do zużycia paliwa wydaje mi się że mimo wszystko jednak wzrośnie -a koszty samego przedsięwzięcia nie przewiduje zeby ktoś na forum coś takiego zrobił =a może jak koniecznie chcesz modyfikacje robic to zamontuj od innego moto system ABS to będzie coś ciekawego a zarazem wymierne efekty 

- Stuwka
- klepacz
- Kontakt:
Np do 36 IIPETER pisze:ciekawa zabawa ale raczej się napracujesz a efekt nie taki jaki powinien być gorsze wejście w obroty mniejsza moc ,co lepsze -łatwiejsza regulacja i czyszczenie co do zużycia paliwa wydaje mi się że mimo wszystko jednak wzrośnie -a koszty samego przedsięwzięcia nie przewiduje zeby ktoś na forum coś takiego zrobił =a może jak koniecznie chcesz modyfikacje robic to zamontuj od innego moto system ABS to będzie coś ciekawego a zarazem wymierne efekty

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Kolega zadał po prostu pytanie z kategorii ...filozoficznekubagliw pisze:czy jak powiem że dla samej przyjemności robienia czegoś samemu starczy?;] bardzo przepraszamale szło by takie coś zrobić? by wykonać jeden kolektor ssący i na to dać gaźnik?

A może ktoś zrobiłby i opisałby /wszak dla samej tylko przyjemności robienia/ kolektor ssący na, np: osiem gaźników

Toż to dopiero byłoby wzmocnienie gaźnika do VFR

Kolego, jak chcesz już coś na siłę zrobić /i ma mieć to jakikolwiek sens/, to idź i zrób ...kupę

Oczyścisz się, zyskasz jasność umysłu, odejdą Ci durne i bezsensowne pomysły z głowy.
Twój pomysł pasuje raczej do tego : http://youtu.be/0AQ4Ex9B67c
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- PETER
- stary wyjadacz
a czemu nie do 36 mozna i do 24 i łatwiej i taniej niż do takiego z dualem
- Stuwka
- klepacz
- Kontakt:
Ale kiedyś orzyl montował ten temat... Ale Peter czy uwierzyłbyś w ten ABS dokładany na 100%??
- PETER
- stary wyjadacz
wszystko zależy od tego jak i kto by to robił nie taki diabeł straszny jak go malują 

- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw Nie mogłem się powstrzymać.
Co do samego pomysłu to większego sensu w nim nie widzę ale zawsze możesz być pierwszym.
Co do samego pomysłu to większego sensu w nim nie widzę ale zawsze możesz być pierwszym.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Stuwka
- klepacz
- Kontakt:
DobreBuła pisze:http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw Nie mogłem się powstrzymać.

- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Sorry chłopaki ale luknałem to dzisiaj i Buła k..a wymiatasz, puszczałem chyba to z 10 razy aż łzy wycierałem,Buła pisze:http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw Nie mogłem się powstrzymać.

Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/