MC_Hammer pisze:Stuwka pisze:sz mi powiedzieć o co ci chodzi ??? Z mojego punktu widzenia wchodzę na forum czytam prawie każdego posta w tu naglę temat "Usunięcie" czytam i tu naglę wychodzą jakie faktury lewe czy coś i z tego się wzięło moje pytanie czy ktoś zarabia kasę na CZD. Takie to dziwne ??? Wiesz u mnie się nie przelewa a do wawy mam jakieś 400 km z tego są związane jakieś koszta tak???? To co mi się dziwisz że tak napisałem. Aha no fakt w sumie jesteś wawy to do CZD masz 10 km ???Najlepiej widzę że w ogóle się za bardzo nie opłaca pisać o sprawach wawy tak to odbieram i w sumie mam to głębokim poważaniu co o mnie sądzicie. Bo w sumie i tak już na CZD moja noga nie powstanie.
Czy ty masz tak niską samoocenę własnej osoby,że tą flustrację musisz gdzieś wyładować ????
Wiecznie czytam tylko o Twoich problemach i doyebywaniu oliwy do ognia, nie rozumiem, cieszy cie to, masz z tego jakąś frajdę ???
Weż sie chłopaku razem z Łysolkiem ogarnij bo na razie to tylko straszne głupoty pi.....l* w tematach.
Wielokrotnie jak nie jeden to drugi coś doyebie bez sensu i czeka na reakcję reszty.
Proponuje zaznajomić się ze słowem CHARYTATYWNIE !!!!
Zawsze masz coś do powiedzenia i zawsze masz pretensje, a fochy to robią rozwydrzone 5 latki a nie dorosłe chłopy panowie, troszkę wstyd.
Robiłem przy CZD i robił będę bo robię to dla dzieci a reszte mam w ... poważaniu i gówno mnie to obchodzi ale o malwersacjach finansowych to pierwsze tutaj słyszę.
Jeszcze jedno, masz jakiś problem, niższości, wyższości nad pozostałymi częściami kraju ??? bo ja nie, a ty ciągle o tej wawce i panujących tutaj układach a do wybrzeża też się przyyebiesz ???, daj sobie spokój, każdy ma problemy, nikt kasy nie ma za dużo, każdy pracuje i jest mu ciężko, jak nie dociera albo nie kumasz to niezabieraj zdania i jeszcze jedno ja nie jestem z wawy.
Ps. jak już wszyscy szczerze to ja też, mam to w dupie, to mnie bolało i napisałem o tym, czemu nie.
No właśnie dobrze że to napisałeś. Nie znam się, nie wie o co chodzi, mam wszystko głęboko i dobre. Tyle mojej wypowiedzi. W sumie Maćku bo co się udzielać NIE ???