Witam z Łodzi
Witam z Łodzi
Cześć!
Nazywam się Marek, obecnie jeżdżę Suzuki GSX 750, zwaną Inazumą - bardzo fajne moto, ale zaczęło brakować mi owiewek i trochę mocy. Po wielu godzinach w necie spędzonych na szukaniu sprzętu dla mnie, po czytaniu o Suzuki SV 1000, Kawasaki z 750/1000, b 12, Inazuma 1200, xjr 1300 - stwierdziłem er(sercem i rozumiem), że idealne moto dla mnie to VFR 800.
Pozostając w klimacie motocyklowym, najbardziej interesuje mnie turystyka (często z plecaczkiem), jednak chce żeby motocykl spisywał się również na pojedyńczych wypadach na tor - stąd pomysł na VFR (rozsądek). Do tego dźwięk V4, i stylistyka...(serce).
Poza motocyklem - skończyłem niedawno studia, pracuję w marketingu w branży BPO. Wcześniej dużo jeździłem na rowerze (DH) oraz uprawiałem wspinaczkę skałkową (ale kontuzja wykluczyła mnie z tego sportu). Teraz czas wypełnia mi glównie praca i motocykl.
Jednym słowem - witam!
Nazywam się Marek, obecnie jeżdżę Suzuki GSX 750, zwaną Inazumą - bardzo fajne moto, ale zaczęło brakować mi owiewek i trochę mocy. Po wielu godzinach w necie spędzonych na szukaniu sprzętu dla mnie, po czytaniu o Suzuki SV 1000, Kawasaki z 750/1000, b 12, Inazuma 1200, xjr 1300 - stwierdziłem er(sercem i rozumiem), że idealne moto dla mnie to VFR 800.
Pozostając w klimacie motocyklowym, najbardziej interesuje mnie turystyka (często z plecaczkiem), jednak chce żeby motocykl spisywał się również na pojedyńczych wypadach na tor - stąd pomysł na VFR (rozsądek). Do tego dźwięk V4, i stylistyka...(serce).
Poza motocyklem - skończyłem niedawno studia, pracuję w marketingu w branży BPO. Wcześniej dużo jeździłem na rowerze (DH) oraz uprawiałem wspinaczkę skałkową (ale kontuzja wykluczyła mnie z tego sportu). Teraz czas wypełnia mi glównie praca i motocykl.
Jednym słowem - witam!
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Re: Witam z Łodzi
Cześć Mawet. Cieszę się, że grupa Łódzka się rozrasta. Z tego, co zdążyłem się zorientować, to w obecnej chwili jest Was trzech "Szukających" z Łodzi. Życzę owocnych poszukiwań.
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Wita kolegę także sąsiad z Pabianic
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac kolegę z Łodzi

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.