A Tobie dzieciaki na parkingu naklejki na blachę nie przykleiły???????Lisu pisze:zrobione śmietnikiem zza krzaków.
Mi niestety tak,ale się nie martwię....śmietniki mi nie straszne...
A Tobie dzieciaki na parkingu naklejki na blachę nie przykleiły???????Lisu pisze:zrobione śmietnikiem zza krzaków.
Ja . leciałem m/in przez Serbię i wykupiłem sobie u operatora tani pakiet na europę ...Lisu pisze:Kto wiedział, że minuta z Serbii to 13,53zł
nie jesteś sam...od pięciu dni mam takie same objawy i podjąłem decyzję o zamianie lekarstw na %...jutro śmigam na spotkanie z kolesiami z tyrki...dixon pisze:Od tygodnia chory i żadnej poprawy, nawet okłady z...i reszta:) nie pomagają:(
Chyba przestanę brać te wszystkie gó..a przepisane od lekarza i walnę porządne % i będę w końcu zdrowy! bo mam już k..a dość gorączki, kataru i bólu gardła od tygodnia!
Kup sobie silnik od SP-1... Przykra sprawaAchmed pisze:To się nazywa "szczęście" .j.b.n. głowica czyli powtórka z rozrywki
poscig mi tez nakleily.piaskownic nie maja tylko motorami sie bawia?poscig pisze:A Tobie dzieciaki na parkingu naklejki na blachę nie przykleiły???????Lisu pisze:zrobione śmietnikiem zza krzaków.
Mi niestety tak,ale się nie martwię....śmietniki mi nie straszne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości