TOR CZĘSTOCHOWA
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
TOR CZĘSTOCHOWA
No więc tak: wstepnie dogadywaliśmy sie z kolegą Doyarem że koniecznie trzeba potrenować w bezpiecznym miejscu żeby za miesiąc w Lublinie nie wyjść na totalnych cieniasów... Proponuję zatem spotkanie w Częstochowie w niedzielę 3-go czerwca a gdyby pogoda spłatała nam figla to mogło by być 17-tego (a może 3 i 17 ! - zobaczymy). W każdym razie w tym momencie obowiązuje termin 3.06, jak będzie ktoś chętny to niech się zgłasza, ustalimy miejsce i godzinę spotkania.
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- olo
- klepacz
- Kontakt:
Za ile? Hmm.... może za piętnaście trzecia...?
Serio !
Wjazd nic nie kosztuje - tylko tyle ile paliwka wypalicie !
Chciałbym tylko zaznaczyć że nawierzchnia toru ideału raczej nie przypomina - jest na tyle nierówna że po pierwszym kółku pomyślałem że to raczej nieporozumienie ale jak pierwsze złe wrażenia minęły, polatałem troszkę, poznałem wszystkie "atrybuty" asfaltu, nagle przestałem zwracać na to uwagę i odruchowo wybierałem równiejsze fragnenty toru. Tłumaczę sobie to tak że taka nawierzchnia jest bardziej zbliżona do realiów panujących na drogach publicznych, więc doskonalenie techniki jazdy w tych właśnie waunkach jest jak najbardziej uzasadnione... Więc chyba warto !
Serio !
Wjazd nic nie kosztuje - tylko tyle ile paliwka wypalicie !
Chciałbym tylko zaznaczyć że nawierzchnia toru ideału raczej nie przypomina - jest na tyle nierówna że po pierwszym kółku pomyślałem że to raczej nieporozumienie ale jak pierwsze złe wrażenia minęły, polatałem troszkę, poznałem wszystkie "atrybuty" asfaltu, nagle przestałem zwracać na to uwagę i odruchowo wybierałem równiejsze fragnenty toru. Tłumaczę sobie to tak że taka nawierzchnia jest bardziej zbliżona do realiów panujących na drogach publicznych, więc doskonalenie techniki jazdy w tych właśnie waunkach jest jak najbardziej uzasadnione... Więc chyba warto !

asfalt nie jest idealny, i piasku troszkę samochody naniosą...
wjazd jest darmowy, ale... na torze wisi tablica z napisem "teren prywatny"
klub Road Woriors, ponoć go wydzierżawił i organizują na nim swoje imprezy
popołudniami jeździ tam zgraja skuterów i minbajków, czasem jakieś auto
żeby pojeździć w niedziele dobrze jest przedzwonić do chłopaków z R.W.
i zapytać czy czegoś nie planują tel. 889 566 180 lub 510 227 268
ja jeśli jeżdżę ,to w tygodniu rano, koło ósmej-dziewiątej,
jeszcze nigdy nikogo o tej porze nie spotkałem
w niedzielę może być tłok, zwłaszcza teraz , jak jest ładna pogoda
03,06 mam zaplanowany wyjazd,
ale w tą niedzielę może tam będziemy , rano , koło 10 może trochę później
17,06 na pewno do Was zajrzę
pamiętajcie o jednym, pierwsze kółka powoli, ten tor potrafi byś wredny
wjazd jest darmowy, ale... na torze wisi tablica z napisem "teren prywatny"
klub Road Woriors, ponoć go wydzierżawił i organizują na nim swoje imprezy
popołudniami jeździ tam zgraja skuterów i minbajków, czasem jakieś auto
żeby pojeździć w niedziele dobrze jest przedzwonić do chłopaków z R.W.
i zapytać czy czegoś nie planują tel. 889 566 180 lub 510 227 268
ja jeśli jeżdżę ,to w tygodniu rano, koło ósmej-dziewiątej,
jeszcze nigdy nikogo o tej porze nie spotkałem

w niedzielę może być tłok, zwłaszcza teraz , jak jest ładna pogoda
03,06 mam zaplanowany wyjazd,
ale w tą niedzielę może tam będziemy , rano , koło 10 może trochę później
17,06 na pewno do Was zajrzę
pamiętajcie o jednym, pierwsze kółka powoli, ten tor potrafi byś wredny
Ja sie nie zrazilem, pojade, posmigam, sam oblukam. A jesli chodzi o piasek na torze - nie ma mozliwosci samemu go troche zamiesc? Czy bez sensu, bo tor otwarty dla kazdego? W Lodzi jak jeszcze tor byl, to przed smigankiem sami jechalismy na szczocie... Co do kontaktu z "Wariorsami" to mysle ze gud ajdia, trzeba sie ksiedza zapytac czy mu mozna z sadu pare jablek zwedzic, zeby sie nie okazalo, ze akurat zaprosil rodzine na zbiory (czyt. czy chlopaki akurat nie spólneli toru np. Trabant Owners Club na ten termin itp.)
No i w ta niedziele to moze z ranca bardziej..? 11-12? Gdzie tego miejsca szukac w Cz-wie?
No i w ta niedziele to moze z ranca bardziej..? 11-12? Gdzie tego miejsca szukac w Cz-wie?
- olo
- klepacz
- Kontakt:
Proponuję spotkanie w McDonaldzie przy przelotówce Katowice - Warszawa
Co do godziny - mnie jest w zasadzie obojętne o której się spotkamy, niech sie wypowiedzą inni zainteresowani (jeśli są !) to ustalimy jakiś kompromis...
[ Dodano: 2007-05-29, 20:57 ]
Kurna, nie pchać sie tak ostro, panowie - dla wszystkich miejsca starczy ! Jako że koncepcji jest zbyt wiele odnośnie godziny spotkania - ustanawiam niniejszym ostatecznie - spotykamy się w MacDonaldzie o 10.45. Ja raczej będę...
Co do godziny - mnie jest w zasadzie obojętne o której się spotkamy, niech sie wypowiedzą inni zainteresowani (jeśli są !) to ustalimy jakiś kompromis...
[ Dodano: 2007-05-29, 20:57 ]
Kurna, nie pchać sie tak ostro, panowie - dla wszystkich miejsca starczy ! Jako że koncepcji jest zbyt wiele odnośnie godziny spotkania - ustanawiam niniejszym ostatecznie - spotykamy się w MacDonaldzie o 10.45. Ja raczej będę...