Minelo troche czasu na realizacje marzenia i poszukiwania swoich wymarznych 2 kolek.
Udalo mi sie dorwac w wyznaczonym przez siebie zakresie cenowym i przyzwoitym stanie technicznym Vitka z ABS'em (z pomoca kumpla - wielkie dzieki bartpa), wiec ze szczerym usmiechem (szczegolnie po odpaleniu motura;) witam pozostalych forumowiczow.
Zdjec jeszcze nie mam bo za kazdym razem jak mam zamiar jakies pstryknac to po sciagnieciu pokrowca trzeba odpalic silnik a pozniej to juz sam kask wsuwa sie na glowe, rekawiczki tez juz na swoim miejscu i powoli ruszam w droge, zreszta jak wyglada srebrny Vitek wiecie

Stan jak na 9cio latka jak juz wspominalem przyzwoity, zawsze sie znajdzie jakas rysa czy delikatne przetarcie. (na poczatek dwa dni temu sam ukaralem honde polozeniem motora podczas parkowania - pare rys oraz dzwignia zmiany biegow do odgiecia o pol centa:/)
Przebieg jesli orginalny to nieco ponad 36000 wiec troche powinien mi jeszcze posluzyc.
Trzy lata wszesniej tylko "testowalem" znajomego fazerke przez 2 tygodnie, wiec swoja przygode dopiero zaczynam. Ogolne wrazenia bardzo pozytywne choc jak na moje 60kg/174cm wzrostu to maszyna troche ciezka ;p ale wiedzialem co bralem wiec daje rade.
Narazie smigam w okolicach Tychow, Katowic i powoli reszty silesji oraz malopolski wiec jesli zauwazycie kogos kto sie jeszcze delikatnie mota to prosze o troche wyrozumialosci

Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach