pozdro i do następnego

Ale sam przyznasz że tak grzeczny na siódemce to jeszcze nie byłeśArczi pisze:Ja dotarłem do domu dziś o 2.00 (kiedy ja się wyśpię???), bo z Dżambo zaliczyliśmy jeszcze traskę nad morze.
My najbliżej morza byliśmy podczas jazdy obwodnicą 3miastaArczi pisze: z Dżambo zaliczyliśmy jeszcze traskę nad morze
wypraszam sobie, to jakieś pomówieniaPETER pisze:ech kurcze i już POO![]()
a z Kolczykiem to trzeba uważać -szczególnie przy barze
![]()
A cóż to za widok?? bardzo ciekawa jestem!globe11 pisze:
My najbliżej morza byliśmy podczas jazdy obwodnicą 3miasta
I każdy kto z Nami (większa grupa warszawska) nie jechał niech żaluje! bo Peter po drodze pokazał Nam prawdopodobnie najpiękniejszy widok w Polsce a być może i na świecie
i kilka moich + powrót do domciuZozol pisze:A cóż to za widok?? bardzo ciekawa jestem!
To prawda w samą porę wycziliśmy misiaków z kamerą na wylotówce z Gdańska w stronę Wa-wy, ja już zdążyłem ich wyprzedzić, ale po heblach i zgodnie z przepisami, a Dżambo zabezpieczał ich od tyłu przez kilkanaście kmDżambo pisze:Ale sam przyznasz że tak grzeczny na siódemce to jeszcze nie byłeś
raju niektóre zdjecia nie powinny ujżeć światła dziennego....śliniak290 pisze:i kilka moich + powrót do domciuZozol pisze:A cóż to za widok?? bardzo ciekawa jestem!![]()
https://picasaweb.google.com/1151209075 ... wPbwm7WraQ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości