Michalkoval +1Artur-ntv pisze:Morsy
Oczki
Kolczyk + 1
Petery jak co roku
Gabiki ?
Lucki ?
Fredsonowie meldują się o 16:00
DżamboJet ?
ppamula ?
Korniki ?
Treska ?
Arczi ?
Ryby ?
Benitki ?
Merciiiiiii Tournow ?
Buła ?
Arylian + Mela
Sliniak 290 +1
Globe
Anton
Artur-ntv

.Towarzystwo bawiło się przednio,choć widziałem tylko część z nich ,bo wpadłem  na chwilkę ok 22.00.Pogoda zacna,traska piękna,choć pełna czworonożnych ssaków leśnych ok 1.00 w nocy.
.Towarzystwo bawiło się przednio,choć widziałem tylko część z nich ,bo wpadłem  na chwilkę ok 22.00.Pogoda zacna,traska piękna,choć pełna czworonożnych ssaków leśnych ok 1.00 w nocy.
 Huraganowe wiatry uniemożliwiały utrzymanie się na nogach. Sejsmografy zarejestrowały tąpnięcia spowodowane upadkiem ciał na grunt. Odnotowano również wysokoprocentowe skażenie powietrza
 Huraganowe wiatry uniemożliwiały utrzymanie się na nogach. Sejsmografy zarejestrowały tąpnięcia spowodowane upadkiem ciał na grunt. Odnotowano również wysokoprocentowe skażenie powietrza  Fala skażenia dociera.... No właśnie. Gdzie dociera? Niebawem reporterzy ze wszystkich stron Polski poinformują Nas o obecnej sytuacji.
 Fala skażenia dociera.... No właśnie. Gdzie dociera? Niebawem reporterzy ze wszystkich stron Polski poinformują Nas o obecnej sytuacji. 

na szczęście Ania została hehe
 na szczęście Ania została hehe

ale ...... Wieża stała i stoi nadal !!! Tzn, że Schetino na imprezie nie był, a Stena dalej śmiga na swojej trasie...chociaż lubi suwnice
 ale ...... Wieża stała i stoi nadal !!! Tzn, że Schetino na imprezie nie był, a Stena dalej śmiga na swojej trasie...chociaż lubi suwnice  

No CO Ty gadaaaaaasz ??    Ciiiii paaaaaa   to hasła tego zlotu
  No CO Ty gadaaaaaasz ??    Ciiiii paaaaaa   to hasła tego zlotu  

chętnie oddam, bo ładnie przyklejony, przekleję na transportówkę i wyślę gdzie trzeba, przyznać się kto nie ma
 chętnie oddam, bo ładnie przyklejony, przekleję na transportówkę i wyślę gdzie trzeba, przyznać się kto nie ma   Jaką zgachę rano załapałem to .... heheh
  Jaką zgachę rano załapałem to .... heheh 

a z Kolczykiem to trzeba uważać -szczególnie przy barze
 a z Kolczykiem to trzeba uważać -szczególnie przy barze  
   dzięki  wszystkim za wspaniałe spotkanie
dzięki  wszystkim za wspaniałe spotkanie

ahoj ciKolczyK pisze: Ciiiii paaaaaa

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości