Jak dla mnie możemy i o 19-stej wyjechać...
to ja tylko dodam ze spanie sie znajdzie dla Waskiciol pisze:W związku z weekendowymi ustaleniami i za namową Koleżanek i Kolegów z W-wy, planujemy wypad na imprezę do CZD w Warszawie, która odbędzie się 26 maja.Proponuję zapoznać się z tematem , bo pewnie nie wszyscy ogarniają o co chodzi i nie każdy czyta forum od deski do deski, i ruszyć z nami w tamtejsze strony.Trochę szczegółów macie tutaj
viewtopic.php?f=38&t=15149
Na dzień dzisiejszy jestem tylko ja z Kodim, ale mam nadzieję że reszta ekipy da radę do nas dołączyć![]()
P.S. W tym tygodniu mam popołudniówki i nie dam rady podlecieć do knajpy.
Ja też jestem za tym i Ola mi suszy moją piękną łysą głowę żeby w piątek jechać i od rana juz działać,ale zobaczymy co reszta powie...Łysolek pisze:najlepiej abyście byli w piątek wieczorem , tak aby na spokojnie od rana w sobote ( czyt. od 7 rano ) działać już w CZD
W takim razie jutro będziemy decydować co gdzie jak i kiedy.Wilk pisze: Byłbym za sobotą rano nawet jeśli mielibyśmy wyjechać o 4 nad ranem
Myślę że to możemy ustalić jutro w Wieprzach.
Kto się pisze na Wieprze i jak się organizujemy na juwenalia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości