Może się spotkamy jak najedziemy MadziXa - fajnie by było, a jak będziesz w Ojczyźnie to w którym miejscu? Tez nieźle byłoby ponawijac trochę naszego dziurawego asfaltu
Chciałem tylko wiedzieć, czy nie jesteś beszczelnywhitespirit pisze:Muszę przyznać że nie głosowałem na żadnego z Panów Kaczyńskich.
Politycznie jestem obojętny dopóki grupa rządząca się trzepie łopatkami...
Jak nie dodrukują pieniędzy to nie wracam
Wyjechałem z kraju zanim Kaczyński objął ciepłą posadkę...rommi pisze:Chciałem tylko wiedzieć, czy nie jesteś beszczelnywhitespirit pisze:Muszę przyznać że nie głosowałem na żadnego z Panów Kaczyńskich.
Politycznie jestem obojętny dopóki grupa rządząca się trzepie łopatkami...
Jak nie dodrukują pieniędzy to nie wracam![]()
Szczyt beszczelności:
Zagłosować na PIS i wyjechać z kraju ...
whitespirit pisze:Potraktuje to jako zart.
whitespirit pisze:Wyjechałem z kraju zanim Kaczyński objął ciepłą posadkę...
Twoja ciekawość jest dość arogancka...
Poza tym pisałem ze nie głosowałem. Bystry raczej nie jesteś...
Potraktuje to jako zart.
Dzięki Hubert za tego posta ale nie trzeba było.Hubert pisze:Rommi jest bystry.Mam przyjemność znać Go osbiście.Jest bystrym człowiekiem.
Jeżeli mogę się wtrącić to powiem tak.Rommi zażartował i doszło do nieporozumienia.
W naszym zaj.....m kraju chodzi taki dowcip :
Jaki jest szczyt bezczelności?
Zagłosować na PIS i wyjecha ć z kraju.
To jest przyczyna nieporozumienia.
Wszystko przez mocherowe berety.
Powiem Wam jeszcze jedno.
Zachowałem sie jak pi.......a.Zagłosowałem na PiS.
Przepraszam wszystkich.Jestem poglądów lewicowych i głosowałem na Borowskiego ale jak poległ to pomyślałem sobie będzie git jak zagłosuję na kaczki i co i jajco.
Oni widza tylko problemy i zieją nienawiścią.
Hubert, To teraz bez zbędnych ceregieli zostajesz włączony w poczet członków elitarnego KLUBU OSTATNICH pierdołów i jesteś wśród swoich. http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... ght=#22507Hubert pisze:Zachowałem sie jak pi.......a
Juz dobrze, dobrze - tu mnie masz...rommi pisze:whitespirit pisze:Potraktuje to jako zart.whitespirit pisze:Wyjechałem z kraju zanim Kaczyński objął ciepłą posadkę...
Twoja ciekawość jest dość arogancka...
Poza tym pisałem ze nie głosowałem. Bystry raczej nie jesteś...
Potraktuje to jako zart.
Bo to był żart od samego początku, ty też bystrością nie grzeszysz
![]()
Peace.
Kwidzyn miedzy Grudziądzem a Malborkiem...mors pisze:Pozdrawiam z Północy - Vtec nie jest zły wiem coś o tym![]()
Może się spotkamy jak najedziemy MadziXa - fajnie by było, a jak będziesz w Ojczyźnie to w którym miejscu? Tez nieźle byłoby ponawijac trochę naszego dziurawego asfaltu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości