Tradycyjne ognisko rozp. sezon na Bemowie sobota 21-04-2012
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Re: Tradycyjne ognisko rozp. sezon na Bemowie sobota 21-04-2
Mnie przerazilo tylko jedno, kazanie było o noszeniu kasków, natomiast dzieciaki byly wozone bez i to w deszcz...bylo mokro i slisko i bez kaskow, next time trzeba cos z tym zrobic, cała reszta zajebista, poniewieranie czlowieka przez antyterrorystow super, wygladalo az za realnie:)
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
byłem ale się zmyłem ( musiałem ) i teraz żałuje 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
może tylko chwile byłem ale warto było {a o koszulkę to mogłem bardzie się postarać} 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Kochani, jak zwykle było super!!! Bardzo wszystkim dziękuję za przybycie, a jeszcze bardziej za czynny udział w licytacji. Z samej licytacji uzbierało się aż 600,- czyli jedno dziecko napewno pojedzie na kolonię, lub kilka będzie miało dofinansowanie. Nie wiem ile było z tacy, ale zbierający Paweł mówił, że same banknoty więc wnioskuję, że też sporo. Te pieniądze również pójdą na kolnie dla dzieciaków z biednych rodzin.
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy przekazali gifty na licytację, a w szczególności diabelskiej Ani, Łysolkowi, Cypiorowi, Markowi i Michałowi, no i oczywiście mojemu pryncypałowi Burmistrzowi Jarkowi i Radnemu Mariuszowi, choć oni napewno nie czytają tego forum, ale nie można o nich zapominać:-) Dziękuję mojej żonie i ekipie z AKRO KLUB za cukierki, malowanie buziek i zajmowanie się dzieciakami. Naprawdę wszystkim Wam należy się mega szacun, bez Was by się nie udało! Do następnego...
Pozdrawiam w imieniu Batmana Wojtka i dzieciaków
Awiater
P.S.
zdjęcia postaram się odzyskać jutro, bo moja kochana żona użyła klawisza Del podczas kopiowania z karty:-(
Ok są i fotki:
https://picasaweb.google.com/1091061107 ... 7391728466
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy przekazali gifty na licytację, a w szczególności diabelskiej Ani, Łysolkowi, Cypiorowi, Markowi i Michałowi, no i oczywiście mojemu pryncypałowi Burmistrzowi Jarkowi i Radnemu Mariuszowi, choć oni napewno nie czytają tego forum, ale nie można o nich zapominać:-) Dziękuję mojej żonie i ekipie z AKRO KLUB za cukierki, malowanie buziek i zajmowanie się dzieciakami. Naprawdę wszystkim Wam należy się mega szacun, bez Was by się nie udało! Do następnego...
Pozdrawiam w imieniu Batmana Wojtka i dzieciaków
Awiater
P.S.
zdjęcia postaram się odzyskać jutro, bo moja kochana żona użyła klawisza Del podczas kopiowania z karty:-(
Ok są i fotki:
https://picasaweb.google.com/1091061107 ... 7391728466
Ostatnio zmieniony pn 23 kwie 2012, 11:34 przez awiater, łącznie zmieniany 1 raz.
moje byłe
VFR RC 36 1997r.
XL 1000V Varadero 2000r.
Aktualnie
Kawasaki ZRX 1200 2006r.
VFR RC 36 1997r.
XL 1000V Varadero 2000r.
Aktualnie
Kawasaki ZRX 1200 2006r.
Mijałem Cię na wjeździe i sądziłem, że lecisz tylko po familię. Szkoda.śliniak290 pisze:byłem ale się zmyłem ( musiałem ) i teraz żałuje
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe