Chętni niech się wpisują:
VFR400 - o to będzie raczej ciężko
RC24 -
RC26 - tego nie oczekuję ale jak ktoś ma to chętnie zobaczę bo na żywo nie widziałem:)
RC36 -
RC46 -
vtec -
VFR1200 -
edit: zmieniono datę: KolczyK
ivan pisze:Proponuję do każdego modelu (jeśli to możliwe wpisać 2 osoby, żeby był ktoś w rezerwacji jakby pierwszej osobie coś wypadło). Warunek jest jeden, motek ma być czysty (żeby dzieciaki mogły sobie robić na nich zdjęcia) no i w przyzwoitym stanie wizualnym
RC24 -
RC26 - tego nie oczekuję ale jak ktoś ma to chętnie zobaczę bo na żywo nie widziałem:)
RC36 -
RC46 -
vtec - PBWroc
VFR1200 -
Jak znajdziesz gdzieś RC36 II w malowaniu REPSOLa to i VFR1200 załatwięivan pisze:Jak w temacie, planujemy zrobić wystawkę wszystkich modeli VFR, a więc mam pytanie czy jest ktoś chętny kto przyjedzie do CZD (przypominam termin 25.05.2012) i udostępni swoją VFR. Jak ktoś jest chętny to niech wpisuje się na listę. Nie ukrywam, że najbardziej oczekuję właścicieli RC24 i VFR1200bo o nie najtrudniej. Proponuję do każdego modelu (jeśli to możliwe wpisać 2 osoby, żeby był ktoś w rezerwacji jakby pierwszej osobie coś wypadło). Warunek jest jeden, motek ma być czysty (żeby dzieciaki mogły sobie robić na nich zdjęcia) no i w przyzwoitym stanie wizualnym
RC24 -
RC36 -
RC46 -
vtec -
VFR1200 -
Gadaj z Dżambo on ma oryginalne malowanie srebrne i zieloneivan pisze:lepiej by się prezentowała RC36 w oryginalnym malowaniu
Znajomy spoza Wawy, ale zobaczymy co się da zrobić. Tak czy siak jest parę osób na forum z 1200ivan pisze:Arylian, to załatwiaj tą 1200, gdzieś widziałem RC36 w Repsolu
A tak poważnie to moim zdaniem lepiej by się prezentowała RC36 w oryginalnym malowaniu żeby było widać jak ten model ewoluował. Bo dla laika RC36 Repsol będzie odbierany jako sport i nie będą widzieć różnicy między nim a np. CBR1000RR w repsolu
klosiewi pisze:Gadaj z Dżambo on ma oryginalne malowanie srebrne i zieloneivan pisze:lepiej by się prezentowała RC36 w oryginalnym malowaniuJak tak dalej pójdzie to będzie miał wszystkie kolory oryginalności
Kiedyś Volkswagen wypuszczał polo w kolorach - każdy element z innej parafiiklosiewi pisze:Gadaj z Dżambo on ma oryginalne malowanie srebrne i zieloneivan pisze:lepiej by się prezentowała RC36 w oryginalnym malowaniuJak tak dalej pójdzie to będzie miał wszystkie kolory oryginalności
Popraw termin na 26 05.2012ivan pisze:Jak w temacie, planujemy zrobić wystawkę wszystkich modeli VFR, a więc mam pytanie czy jest ktoś chętny kto przyjedzie do CZD (przypominam termin 25.05.2012) i udostępni swoją VFR. Jak ktoś jest chętny to niech wpisuje się na listę. Nie ukrywam, że najbardziej oczekuję właścicieli RC24 i VFR1200bo o nie najtrudniej. Proponuję do każdego modelu (jeśli to możliwe wpisać 2 osoby, żeby był ktoś w rezerwacji jakby pierwszej osobie coś wypadło). Warunek jest jeden, motek ma być czysty (żeby dzieciaki mogły sobie robić na nich zdjęcia) no i w przyzwoitym stanie wizualnym
RC24 -
RC36 -
RC46 -
vtec -
VFR1200 -
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości