POZYTYWNIE :)
Re: POZYTYWNIE :)
Przegląd zrobiony a za chwile wymiana opon czyli pozytywny wtorek
- Arylian
- pisarz
- Imię: Tomek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Motek wyczyszczony, nabłyszczony, gotowy do drogi
.

- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
Piękny dzień! W Wawie Kaczafi bredzi o zdradzonych o świcie, a ja jestem w Mińsku. Nie w Mazowieckim, tylko w stolicy Białorusi. I tak sobie myślę, że my jesteśmy ofiarami zachodniej propagandy, bo jak się słucha radia czy telewizji to se człowiek myśli, że Białoruś jest be. A Mińsk to jest piękne miasto, czyste, zadbane, z przemyślaną architekturą i co najważniejsze, tu nie ma brzydkich kobiet! 

The best is yet to come! 

- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Krzysiek, może za dużo alkoholu we krwi:-)VFRKrzysztof pisze:Piękny dzień! W Wawie Kaczafi bredzi o zdradzonych o świcie, a ja jestem w Mińsku. Nie w Mazowieckim, tylko w stolicy Białorusi. I tak sobie myślę, że my jesteśmy ofiarami zachodniej propagandy, bo jak się słucha radia czy telewizji to se człowiek myśli, że Białoruś jest be. A Mińsk to jest piękne miasto, czyste, zadbane, z przemyślaną architekturą i co najważniejsze, tu nie ma brzydkich kobiet!
moje byłe
VFR RC 36 1997r.
XL 1000V Varadero 2000r.
Aktualnie
Kawasaki ZRX 1200 2006r.
VFR RC 36 1997r.
XL 1000V Varadero 2000r.
Aktualnie
Kawasaki ZRX 1200 2006r.
- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Grubo ponad 100km w nowym kombinezonie 
W końcu nie jestem jak latawiec
Nieco mnie uwierają protektory na ramionach, ale to raczej kwestia dopasowania się 

W końcu nie jestem jak latawiec

- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
Nieeeeeeeee, pisałem to po obiedzie, a do obiadu tylko po pięć browarów wypiliśmyawiater pisze:Krzysiek, może za dużo alkoholu we krwi:-)

Mińsk naprawdę pięknym miastem jest. Zaczynając od lotniska - lotnisko wygląda lepiej, niż jakiekolwiek lotnisko w Rosji czy na Ukrainie, które znam, a znam ich dużo.

Ten samolot na zdjęciu to Etihad, linia z Abu Dhabi, znaczy się z Mińska są bezpośrednie loty do Emiratów, a z Polski nie ma. Z lotniska do miasta jedzie się piękną dwupasmówką. Na obrzeżach miasta są nowe osiedla i one naprawdę ładne są a nie takie ohydy jak JW na rogu Górczewskiej i Powstańców

To jest główny plac przy głównej ulicy, a pod ziemią jest nowe centrum handlowe. Łukaszenka wiedział, jak to zrobić, żeby naród mógł robić zakupy w centrum miasta i żeby tego miasta nie zeszpecić. Wszędzie jest czysto. Na chodnikach nie ma petów i papierów, a kosze na śmieci są ustawione bardzo rzadko. Mało jest knajp, ale to pewnie dlatego, że tutejsze kobiety są tak piękne, że siedzenie z nimi w knajpach to strata czasu i dlatego knajpy są niepotrzebne

Mińsk pięknym miastem jest i już nie dam się nabrać na ten czarny PR na temat Łukaszenki

The best is yet to come! 

- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Dziś rano zawiozłem Żonkę na porodówkę, bo już minął termin. Mam nadzieję że się zacznie poród.
Maciej informuj na bieżąco

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
no proszęHefajstos pisze:Dziś rano zawiozłem Żonkę na porodówkę
Nowy Owners albo nowa Ownersica się szykuje na świat

Pozdrowienia dla Twojej połówki i czekamy na info.
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Jak juz będzie wiadomo co i jak to dam znać, bo nadal idziemy w niespodziankę!
Nowe opony ozdabiają mojego Vitka. 

"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- KidRackBrawura
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: wielkopolskie
Pierwsze km nawinięte w tym sezonie
:D:D

It`s that old running wide problem again.
If in doubt, flat out.
If in doubt, flat out.
- staqqq
- zadomowiony
- Imię: Stachu
Noga 4 miesiące po złamaniu jeszcze się nie zrosła i sezonu zacząć nie mogę, ale za to sprowadziłem sobie taczkę z Niemiec.
Odsprzedany z salonu, 5 letni Hyundai Coupe 2.0 w nowej budzie:) za dobre pieniądze. Taki jakiego chciałem.
Cieszę się bo w Polsce obejrzałem parę sztuk i okazuje się, że ogłoszenia w stylu "jedynym mankamentem są wystrzelone poduszki kierowcy i pasażera" to standard.
W Polsce nie wyjąłbym takiej sztuki (bezwypadkowy, serwisowany do końca). Także jakoś osłodzi mi to tymczasowe kalectwo.
Odsprzedany z salonu, 5 letni Hyundai Coupe 2.0 w nowej budzie:) za dobre pieniądze. Taki jakiego chciałem.
Cieszę się bo w Polsce obejrzałem parę sztuk i okazuje się, że ogłoszenia w stylu "jedynym mankamentem są wystrzelone poduszki kierowcy i pasażera" to standard.
W Polsce nie wyjąłbym takiej sztuki (bezwypadkowy, serwisowany do końca). Także jakoś osłodzi mi to tymczasowe kalectwo.
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
Passat sprzedany, nikt z forum nie chciał dziadkowoza, w związku z czym poszedł w ręce mojej siostry. Nie zastanawiała sie nawet 3 minut, bo nie było nad czym
Teraz będą trwać poszukiwania .... a może E90 330D ... kto wie
?

Teraz będą trwać poszukiwania .... a może E90 330D ... kto wie

ex. VFR 800 VTEC (teraz u Żetona ) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... VFR800VTEC#
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
Polatane służbowo na moto więc pozytywnie